Türkiye sandık başına gidiyor. Yerel seçimler için geri sayım başladı.  Siyasi partiler aday listelerini dün seçim kuruluna teslim etti…

Artık atmosfere tamamen hakim olunduğunu ifade edebiliriz. Siyasi partiler adaylarını açıklarken, maraton da start almış oldu.

Şüphesiz ülke genelinde gözlerin çevrildiği şehirlerin başında Bursa geliyor. Büyükşehir Belediyesi’nde de kıyasıya bir yarış yaşanması bekleniyor. Uzun soluklu tecrübesiyle şehir ve ilçelerinde ciddi anlamda fark oluşturan Alinur Aktaş, Cumhur İttifakı’nın adayı olarak yeniden sahne aldı. Diğer yanda da CHP’nin adayı Mustafa Bozbey koltuk için mücadele edecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elini kaldırmasının ardından var olan temposunu katlayıp, beşinci vitese takan Alinur Aktaş, doğudan batıya, ilçelerin hemen hepsine erişmeye gayret ediyor. ‘İşi Gücü Bursa’ olan Başkan Aktaş, vatandaşların da takdirini kazanıyor. Sahada ciddi anlamda tebrikle karşılanıyor Başkan Aktaş…

Genç nesle de birçok noktada hizmetleriyle katkı sağlıyor Alinur Aktaş. Gençlik merkezleri, YKS destekleri, BURSKOOP marifetiyle burslar ve faturalarda indirimler ve gençler için ulaşım bedelinde yapılan indirimlerle yeni seçmenler için de önemli bir tercih sebebi.

AK Parti’nin olduğu gibi Alinur Aktaş’ın da ana gündemi kentsel dönüşüm. 6 Şubat’ta Gaziantep ve Hatay’da önemli mesailer harcayan Aktaş, dersler çıkarıp, notlar tutarak heybesini bölgeden doldurup geldi. Bursa’nın fotoğrafı çekildi, bilim uzmanları ile istişareler yapıldı. Yeni dönemde dönüşecek Bursa çok belli. Sadece makyaj anlamında değil ciddi anlamda ameliyat masasında ciddi operasyonlar bekliyor şehri. Dert Bursa ve ekonomisinin uzun ömürlü olarak yaşaması.

Şehrin 17 ilçesinde de altyapıdan üstyapıya kadar birçok alana dokunuyor Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş… Eksiklikleri tamamlamak için herkese önemli görevler düştüğünü söyleyen Aktaş, “Şehrin her bir köşesini ihya etmeyi, sokakları ve caddeleri düzeltmeyi, bir hayata daha dokunabilmeyi düşünüyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 vatandaş ve şehir odaklı hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bursa bizim için değerli. Bizim sevdamız Bursa” diye konuştu.

Türkiye Yüzyılı’nı yaşadığımız bu dönemde Bursa Büyükşehir Belediyesi de yeni çağa ayak uydurmak zorunda. Bunu da Bursa sevdalısı siyasiler ortaya koyacaktır.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıkları ortada.

Büyük işleri büyük adamlar başarır, yapılanlar yapılacakların net teminatıdır.

Başkan Aktaş ‘Bursa için canla başla’ dedi ve 436 projenin yüzde 85’i tamamladı. Yüzde 13’ü devam ediyor, yüzde 2’lik kısmı planlı şekilde ilerliyor. Ve en önemlisi 173 yeni proje Bursa Büyükşehir tarafından hayata geçirildi…

Dile kolay 19 yıl 10 ay 24 gün belediye başkanlığı tecrübesi…

Türkiye Yüzyılı’nda Bursa’ya sevdalanan başkanı Alinur Aktaş.