Özkan YILDIRIM
Kurban Bayramı’ndan yüzünün akıyla çıkmayı başarmış olan Fatih Aile Besi Çiftliği’nin kurucusu Şaban Görür “Hedefimiz sürdürülebilir mükemmellik” dedi. Bayramın 1. günü sabahı Demirtaş’taki çiftliğe gittiğimizde kurbanlarını kestirmek için sıraya girmiş olan yüzlerce kişinin mutlu olduklarını fark ettik ve görüşlerini aldığımız vatandaşlarımızı sayfamıza taşıdık. Ali Toruk isimli vatandaş hizmetten oldukça memnun olduklarını kaydederek, “Oyak-Renault’da çalışıyorum. 6 yıldır Fatih Besi Çiftliği’nde kesim yaptırıyorum çok memnunum burada tam bir aile ortamı var. Temizlik, hijyen çok önemli burada bunlar üst seviyede. Kesinlikle kirlilik yok o yüzden herkese tavsiye ediyorum. Onun yanı sıra vermiş oldukları sözlerin arkasındalar buradan çok memnunuz daha önceki yıllarda değişik yerlerde kestirdikten sonra 6 yıldan beri burayı öğrendik tanıdık bildik ve o zamandan beri burada kesimimizi yaptırıyoruz. Sonrasında sıraya girdikten sonra gördüğünüz gibi 9 buçuk gibi işimiz bitti gidiyoruz, büyükbaş olmasına rağmen. Çok güzel bir hizmet veriliyor, herkesi kesinlikle buraya davet etmek istiyorum gelsinler ve kurbanlıklarını hem alsınlar hem de buradaki bu güzel hijyenik ortamda kestirsinler” değerlendirmesinde bulundu.

VATANDAŞIN VAZGEÇİLMEZ TERCİHİ   
Davutkadı Mahallesi'nden çiftliğe geldiğini belirten Erol Azyıkmış, “Fatih beyi 10 senedir tanırım. Biz beş hisse olarak büyükbaşa giriyoruz, bir de yanımıza komşumuzu alıyoruz. Buradaki hizmetlerden, çalışmalardan çok memnunuz zaten diğer zamanlarda da İncirli Caddesi'ndeki kasap dükkânından alışverişimizi yapıyoruz. Hem oradaki etler olsun hem buradaki hizmet anlayışı olsun mükemmel. Bunun yanı sıra birçok müşterinin de buraya gelmesine vesile olduk onlara tavsiye etmelerimiz doğrultusunda. Aile olarak da Fatih Bey olsun, onun değerli babası Şaban Bey olsun çok iyi insanlar bu hizmetler konusunda da bizlere çok yardımcı oluyorlar. Büyükbaş hayvan olmasına rağmen 9 buçukta işimizi bitirdik” ifadelerini kullandı.
 

İKRAMLAR ÇOK İYİ
Erdinç Yanar isimli vatandaş ise şu açıklamayı yaptı: “Çok uzun zamandan beri zaten Fatih Aile Kasabı’ndan alışveriş yaptığımızdan, son yıllarda da devamlı kurbanımızı ağabeyim Ertuğrul Yanar’la birlikte buradan alıyoruz ve buradaki olanaklardan yararlanıyoruz. Çok güzel bir hizmet anlayışı var işte görüyorsunuz. İnsanların bekleme yerleri olsun, gölgelikler olsun, efendime söyleyeyim ikramlıklar olsun çok güzel; bu manada insanlar hem çaylarını yudumluyor hem karınları açsa doyuruyorlar ve kesimin tamamlanmasını bekliyorlar. Herkes mutlu. Biz de kendilerine önümüzdeki yıllarda da başarılar diliyoruz. Sonuçta biz yaşadığımız müddetçe ve bu işletme hizmet verdiği sürece biz burada devamlı bu hizmetlerden faydalanmak için kurbanımızı buradan alacağız ve bu manada bütün herkese ağabeyimle birlikte burayı öneriyoruz.”
 

SAAT GİBİ İŞLİYOR
Çiftlikte her şeyin saat gibi işlediğine dikkat çeken Fahrettin Egen ise, “Herkes görevinin farkında ve işini yapıyor. Hizmetler çok güzel, İncirli Caddesi'nde aynı zamanda manav dükkanımız var ve diğer zamanlarda kırmızı et ihtiyacımızı da İncirli’teki kasap dükkanlarından karşılaşıyoruz. Aşağı-yukarı 7-8 yıldan beri de hem kurbanımızı buradan alıyoruz hem de diğer hizmetlerinden  faydalanıyoruz. Büyükbaş kurbana girdik. Kurbanımız kesime girdi ve 10 gibi de işimiz bitti. Sonrasında evimize gideceğiz. Burada güzel hizmetler sunan hem Fatih Bey hem de Şaban Beye teşekkür etmek istiyorum. Bütün herkesi, başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere buraya gelip bu güzel hizmetlerden faydalanmalarını kendilerinin yararlı olacağı kanaatindeyim” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu

OTOPARK MUTLU ETTİ
Mustafa Çiçek isimli vatandaş ise verilen hizmetten oldukça memnun olduklarını kaydetti ve ekledi: “Kurban kesiminin ve paylaştırılmasının yanı sıra diğer hizmetler de çok güzel. Beklerken çayınızı içebiliyorsunuz, gölgelik yerlerde oturup işlemleri takip edebiliyorsunuz ve bunun yanı sıra bu sene itibarıyla bir de otopark hizmeti de vermişler; bu bölgede birçok çiftlik olduğundan yol boyunca gelirken trafikte büyük sıkışıklıklar gözlemledik. Araçları insanlar yol boyuna park etmek zorunda kalıyorlar. O yüzden çiftliğin hemen yanında yüzlerce oto alabilecek bir otoparkın hizmete sokulmuş olması gerçekten buranın farkını biraz daha ön plana çıkartıyor çünkü hiçbir çiftliğin sonuçta yanında ekstra bir otopark yok ama burada bu da var. Bunun yanında hijyen üst seviyede bu manada biz çok memnunuz aşağı yukarı 10-11 yıldan beri buraya geliyoruz ve bundan sonra da buraya gelmeye devam edeceğiz bu manada bütün herkese burayı gözüm açık tavsiye etmek istiyorum” şeklinde konuştu.