Gökhan GÜNDOĞDU
Bursa Süper Amatör Lig takımlarından Bağlarbaşıspor, sezona asker selamı vererek girdi. "Devletimizin arkasındayız" diyen Bağlarbaşıspor Kulüp Başkan Yardımcısı Tekin Bulut ve yönetim kurulu, futbol takımlarının 2019-2020 futbol sezonu ilk maçında evinde oynadığı ve 19 Mayıs futbol takımını 3-0 mağlup ettiği maçla merhaba dedi.

Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım” Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım”

TEK YÜREK OLDULAR
Sarı Siyah Beyazlılar sezon açılışı niteliği taşıyan ve şölen havası içinde geçen maça Ordumuzun Fırat’ın doğusunda hainlere karşı verdiği mücadeleye destek vermek amacı ile kendi evinde 19 Mayıs Futbol takımı ile oynadığı ilk maçta Bağlarbaşı Mahallesi adeta tek yürek oldu. Maçı duyanların futbol sahasına koştuğu maçtan önce kulüp başkan yardımcısı Tekin Bulut yaptığı konuşmada, "Güney sınırımızda ülkemize zarar verecek unsurlara karşı verilen kahramanlık mücadelesine biz de, futbol takımımız da destek vermekteyiz. Gördüğünüz gibi çağrımıza yüzlerce mahalle sakinlerimiz de ellerine aldıkları bayrağımızla katıldı. Ben kahraman ordumuzun Dumlupınar, Sakarya ve Çanakkale’de olduğu gibi bu operasyondan da zaferle çıkacağına inanıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine de baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

HER YER KIRMIZI BEYAZ
Mustafa Yıldızdoğan'ın “Türkiye’m” şarkısıyla başlayan ve Seyircilerin bayraklarımızla destek verdiği şölen havası içinde geçen maç öncesinde kulüp başkanları ve hakemler ile takım kaptanları birbirlerine çiçek verip centilmence mücadele etmeleri dileklerinde de bulundular.