İzzet GÜNAY
Alacahırkaspor amatör kulüpler arasında başarılarıyla gündemde olmasının yanı sıra, 2 ay önce yaptığı genel kurulda Hülya Zeytun ve ekibini göreve getirdi. Hülya Zeytun ve ekibi yaptıkları piknikler, dostluk ve dayanışma çayları ile aileleri kulübe çekiyorlar. Çok farklı bir amatör spor kulübü her gün yeni projelerle yenilenerek gençler için geliyor.

Hülya Hanım öncelikle sisi tanıyabilir miyiz? 
1970 Artvin doğumlu, 2 erkek çocuk annesiyim. Alacahırkaspor Kulübü Kadın Kolları Kurucu Başkanlığı, Alacahırkaspor Kulübü 2. Başkanlık görevinden sonra halkımız ve üyelerimizin takdiriyle 2 ay önceki genel kurulumuzda Alacahırkaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildim. Tüm Mahallemiz ile birlikte bilhassa hanımlarımızın desteği ile çıktığımız bu kutlu yolda adım adım ilerliyoruz. Hayatın yarısı olan kadınlarımızın hayatın her alanında ve yerinde de  her zaman olması gerektiği düşüncesindeyim. Desteklerini hiç bir zaman unutamam her zaman yanımızda oldular ve yanımızda olmaya devam ediyorlar. İki erkek çocuk annesi ve eşinizde spor adamı olunca sizde ister istemez sporun ortasında yer alıyorsunuz.  Bursa Amatör Kulüpleri Federasyonu’nda Osman Kılıç başkanımızın listesinde yönetim kurulu üyesiyim. Türkiye’de ilk defa kulübümüzün delegesiyim. Osmangazi Kulüpler Birliği kurucu üyesi ve yöneticisiyim. Bu çalışmalarda Alacahırkaspor’da çok büyük emekleri olan Onursal Başkanımız Osman Turan’a, Amatör Kulüpler Başkanı Osman Kılıç’a bizlere destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum.

Alacahırkaspor Kulübü branşı bol bir kulüp. Futbol ve kick boksta değerli antrenörlerimizle iddialıyız. FIFA standartlarına göre inşa edilen Alacahırka Spor Tesisleri’nde geleceğin sporcularının yetiştirmenin haklı onurunu yaşıyoruz. 15 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen bu tesiste, nizami ölçülerde futbol sahası, soyunma odaları, duş, kafeterya, ofis, teknik odalar ve otoparkımız yer alıyor. Her yaşta insanımız buraya gelerek hem vaktini geçirebiliyor hem de spor yapabiliyor. Bu tesisi mahallemize kazandıran, geçmişte emeği olan tüm kulüp yöneticileri ve belediye başkanlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Hülya Hanım, bir ev veya büro çok temiz ve tertipliyse halk arasında “buraya bir kadın eli değmiş” denir. Sanırım sizin kulüpte de böyle bir şeyler olmuş…
Aynen katılıyorum… Kulübümüzün kadın kolları, gençlik Kolları çeşitli organizasyonlara imza atıyorlar. Kadın kolları başkanımız Gülşah Gültekin Hanım ayda bir dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenleyerek hanımlarımızı kulübümüzde ağırlıyor, canlı müzikle, hediye çekilişleriyle elimizden geldiğince hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Tüm kulübümüzle birlikte piknikler düzenliyor, bu pikniklerde halat çekme yarışmaları, çuval giyilerek yarışmalar düzenliyor, çocuklarımızı, gençlerimizi, hatta yaşlılarımızı dahi eğlencelerimizle kulüp faaliyetlerimizin ve kulübümüzün içinde tutuyoruz.


Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım” Başkan Bozbey: “Marka değerimize sahip çıkalım”

Gençlerimiz bizim geleceğimiz

Kulüp sizle birlikte sadece spor alanı değil, aktivite ve etkinlikler ile buluşma yeri olmuş. Gerçekten kutluyorum. Gençler için projeler var mı daha?
Tabi ki... Amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora ve çeşitli aktivitelere yöneltmek. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur.’ Biz burada sadece futbol öğretmiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz paslaşırken paylaşmayı, ekip çalışmasını, hırs ve mücadeleyi, aklını kullanmayı, yenildiğinde kabullenip daha fazla çalışması gerektiğini, centilmenliği, mütevazılığı ve daha aklıma şu an gelmeyen birçok güzelliği öğreniyor, eğitiliyorlar. Gençlerimiz bizim geleceğimiz.

Hülya Başkan tebrik ediyor ve yürekten kutluyoruz sizleri. Son sözlerinizi alabilir miyiz?
Son olarak emeği geçen dostlarımıza teşekkür etmek isterim. Ayrıca tüm bunları yalnız yapmıyoruz. Fahri başkanımız Mehmet Nailler, onursal başkanımız Osman Turan, kadın kolları başkanımız Gülşah Gültekin, kadın kolları onursal başkanı Yasemin Meriç ve fahri başkan Yasemin Apak, antrenörümüz sevgili eşim Yusuf Zeytun ve kick boks antrenörümüz Ertuğrul Aksot, yönetim kurulu üyelerimiz, başkan yardımcımız Sevda Kurtuluş, genel sekreter Hamide Kutoğlu, denetleme kurulumuz; İhsan Oruç, Gürcan Öner, Reşat Bozkurt, külüp müdürü Uğur Çatalçekiç, şube sorumlusu Turgay Bülbül, basın sözcümüz Kürkçüoğulları, bölge sorumlumuz Tayfun Kurt, veznedarımız Semih Alemdar, genel kaptanımız İlhan Aksu, diğer Yön. Krl. üyelerimiz Mehmet Alp, Ayhan Tanrıkulu, Emir Kartal, İbrahim Bil, Hakkı Soyupek, İsmail Kasap, Kadir Korkmaz, Ahmet Sungur, Ergin Bekar, Ertuğrul Aksop, Harun Uğur, Mustafa Sezer ve emeği geçen bir çok arkadaşımız ile birlikte elimizden geleni yapacağız. Emeği olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.