Mine Cansu MAZI
Bursa Ametis Estetik ve Güzellik Merkezi’nin kurucusu Asım Ateş 15 yıllık tecrübesiyle, Bursa’da 7, Türkiye’de 112 şubesiyle aile şirketi olarak vatandaşa hizmet vermekte. On bir ay önce Heykel’de açmış oldukları yeni şubeleri ile Bursalılara kaliteli hizmet vermek konusunda da oldukça iddialılar. Salona ilk adım attığınız andan itibaren size güven veren bir güzellik merkezi burası. Profesyonel ve güler yüzlü ekibiyle müşteri memnuniyeti odaklı çalışan güzellik merkezinde tepeden tırnağa, güzellik adına her şey var!

Uludağ’da yeni yıl buruk kutlandı Uludağ’da yeni yıl buruk kutlandı


MERDİVEN ALTI FİRMALARA DİKKAT
Ametis Estetik ve Güzellik Merkezi’nin müdiresi Nur Köse ile yaptığımız keyifli röportajımızda kullanılan şu cümleler bizi çok etkiledi: “Bizlere tüm çalışanlarımız uzman ve eğitim sertifikalarının olması bizim olmazsa olmazımızdır, zira merdiven altı işletmeler insan sağlığı ile oynayarak geri dönüşümü çok zor olan sonuçlar yaratmaktadır. Türkiye’nin tanınmış estetisyenleri Aylin Kurt ve Eylem Avşar ile çalışmanın bizi her zaman daha güvenilir kıldığını belirtmeden geçemeyeceğim.” 

Merkezimizde hangi konuda hizmetler veriyoruz?
Müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalıştığımız salonumuzda her cilt tipine özel bakım kür uygulamaları, vücut peelingi, yosun bakımları, bölgesel incelme programları, lazer, tırnak bakımı ve süslemeleri, makyaj ve kalıcı makyaj, ipek kirpik, lazer epilasyon, dermapen, bölgesel incelme-zayıflama, dermo mezoterapi, mezoterapi, profesyonel cilt bakımı, diyetisyen ile kuaför hizmetlerini steril ortam ve uzmanlar eşliğinde vermekteyiz.
Sizce güzellik mi, orantı mı?
Güzellik anlayışı çağlar içinde değişti. Eskiden şişmanlık, zenginlik olarak algılanırken; zaman içinde hımbıllık, tembellik olarak değerlendirilmeye başlandı. Bir zamanlar, etine dolgun kadın makbuldü, artık pek öyle değil. Zayıflık, neredeyse bu yüzyılın sırrı olarak algılanıyor. Aslında insanları rahatsız eden orantısızlık... Bizim de yakalamaya çalıştığımız şey o orandır. Eskiden, spor yap zayıfla mantığı vardı, “Bunları yapabiliyor olsaydım zaten size gelmezdim” mantığı, güzellik estetik sektörünün çığ gibi büyümesine sebep oldu. Güzelliği sadece zayıflamak olarak görmemek lazım 

ERKEKLER MÜŞTERİLER DE VAR
Güzellik, yüksek estetik değer belirtir. Basit bir ifade ile: hayranlık uyandıran, beğenilen niteliktir. Güzellik, bir canlının somut bir nesnenin veya soyut bir kavramın algısal bir haz duyumsatan; hoşnutluk veren hususiyetidir. Güzellik, estetiğin, toplumbilimin, toplumsal ruhbiliminin ve kültürün bir parçası olarak incelenir ve kültürel yapılanmada son derece ticarileşmiştir. Erkek müşterilerimiz de azımsanmayacak kadar çoğaldı. Zira artık erkekler de bakımlı olmanın avantajlarını anlamış durumdalar. Zira bakımlı insan toplumda her zaman güvenilir olarak görülmektedir. Müşterilerimizin yaklaşık 81 ilde bulunan şubelerimizin herhangi birinde yaptırmış oldukları işlemin yarım kalması halinde, farklı bir ildeki şubemizden hizmet alabilmekteler. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli.