SON DAKİKA
Hava Durumu

Şampiyonluk kupası Erkan Aydın’ın ellerinde

Uluslararası Edirne yarı Maratonunda Şampiyon olan Osmangazi Belediye Maraton takımı kupayı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a makamında takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
Şampiyonluk kupası Erkan Aydın’ın ellerinde

Koşu takım kaptanı Yasin Avcı, Metin Bozkurt ve Canan Mustafaoğlu’ndan oluşan ekibi makamında ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a, Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan da eşlik etti. Başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Aydın, belediye olarak sadece sosyal işlerle değil sportif anlamda da elde edilen başarıların önemine dikkat çekerken, “ Osmangazi Belediye Maraton Takımımız bizleri gururlandırmaya devam edecek” dedi.

Takım Kaptanı Yasin Avcı da misafirperverliklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür ederken, “Şampiyonluk kupası Osmangazi Belediyemize çok yakıştı.

Şampiyonluk madalyamızı da Başkan Erkan Aydın’a armağan ettik. Bizlere güvenen, ‘gidin kupayı alın gelin diyerek uğurlayan Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan’ı da mahcup etmedik.

Söz verdiğimiz kupayı Osmangazi Belediyesi müzesine getirdik. Bundan sonra Osmangazi Belediyemizi Maraton ilçesi yapacağız. Müzeyi kupalarla dolduracağız” dedi.

Osmangazi Belediye Maraton Takımı sporcuları Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan’a da plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.