SON DAKİKA
Hava Durumu

'Onun vefat ettiği yaştayım'

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin davada duruşma savcısı celse arasında mütalaasını açıklamıştı. Açıklanan mütalaada, Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcı’nın ‘Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edilirken, 6 sanığın ise ‘Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım etme’ suçundan 15’er yıldan 20’şer yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti. Mütalaada ayrıca, haklarında yakalama kararı bulunan ve olayların organizatörleri oldukları öne sürülen sanıklar Ayşe Pınar Alabora, Henry Jack Barkey, Can Dündar, Gökçe Yılmaz, Handan 4 Temmuz 2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatının konu olacağı filmde başrol olacak olan İsmail Ege Şaşmaz, Nişantaşı'nda görüntülendi. Barış Akarsu hakkında konuşan İsmail Ege Şaşmaz, "Onun eserlerini seviyordum ve söylüyordum. Barış Akarsu olmak demek saçları uzatmak demek. Bir de tuhaf oldu; onun vefat ettiği yaştayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
'Onun vefat ettiği yaştayım'

Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı dönemde Bodrum'da trafik kazası geçiren şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu, 4 Temmuz 20072de hayatını kaybetti.

Vefatı büyük üzüntü yaratan Barış Akarsu'nun hayatının film olacağı duyuruldu. Filmde Barış Akarsu'ya hayat verecek ismin de İsmail Ege Şaşmaz olduğu öğrenildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; eşi Hande Ünal'la Nişantaşı'nda bir dövmeciden çıkarken görüntülenen İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu ile olan benzerliğini dile getirdi.

"ONUN VEFAT ETTİĞİ YAŞTAYIM"

Şaşmaz, "Onun eserlerini seviyordum ve söylüyordum. Barış Akarsu olmak demek saçları uzatmak demek. Bir de tuhaf oldu; onun vefat ettiği yaştayım." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.