SON DAKİKA
Hava Durumu

SushiCo’dan Bursa’ya ikinci şube

Türkiye'nin en köklü Uzak Doğu lezzetleri zinciri SushiCo, geçtiğimiz aylarda Bursa Özlüce’de ikinci şubesini açmıştı. Çin, Japon, Kore ve Thai mutfağından yemeklerin yer aldığı geniş menüsüyle dikkat çeken restoran zinciri, Uzak Doğu lezzetlerini sevenlerle buluşturdu. Bursalılar, SushiCo’nun lezzetli menülerini tadarken aynı zamanda kültürel bir yolculuğa çıkma fırsatı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
Haberyazilimi.com
SushiCo’dan Bursa’ya ikinci şube

1997 yılından bu yana Uzak Doğu lezzetlerini sevenleriyle buluşturan Türkiye'de Uzak Doğu mutfağının öncüsü SushiCo, özgün atmosferini modern ve şık bir şekilde yansıtan Bursa restoranlarına ikincisini eklemişti. Şubeleşme stratejisinde hızlı adımlarla ilerleyen restoran zincirinin Bursa Özlüce’deki ikinci şubesi, Çin, Kore, Japon ve Thai mutfağından yemeklerin yer aldığı geniş bir menü ile hizmet veriyor.

SushiCo Özlüce şubesi, Japon mimarisi esintili sade ve dingin ambiyansıyla eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Tüm şubelerinde aynı kalite ve lezzeti sunmayı ilke edinen SushiCo, Bursa Özlüce’de de Uzak Doğu’nun dört büyük mutfağını kapsayan geniş menüsüyle orijinal reçetelerine sadık kalıyor ve kaliteden ödün vermeyen lezzet anlayışıyla unutulmaz tatlar sunuyor.

Uzak Doğu mutfağı ve kültürü, Türkiye'de ve dünya genelinde gençlerden yoğun ilgi görüyor. SushiCo'nun hızla artan şubeleşme faaliyetleri, bu talebi karşılayarak genç tüketicilerin kültürel çeşitlilik arayışlarına yanıt vererek, Türkiye'nin dört bir yanındaki Uzak Doğu mutfağı severleri eşsiz lezzetlerle buluşturmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.