GÖKÇE ÇALIŞCİ
COOL LİME
MALZEMELER
NANE LİMON-LİMON KABUĞU TOZ ŞEKERİ
İlk olarak nane yapraklarını ayıklayın. Limonların kabuklarını soyun nanenin yanına ekleyin. Toz şekerini kasenin içine ekleyin. Nane ve şekeri limon ile ovalayın. Limonların suyunu sıkın ve ardından 5 bardak su ekleyin. İçine buz ekleyebilirsiniz.
FRAPPE
2 kaşık granül kahve 1 çay kaşığı şeker,3 kaşık suyu bir kata mikser yardımı ile karıştırın. Buz eklediğiniz bardağa yaptığınız karışımı ekleyin. Son olarak soğuk sütü karışımınıza ekleyin.
ÇİLEKLİ MİLKSHAKE
Yıkadığınız çilekleri iyice ezin. Sütü bardağa aktarın ezdiğiniz çilekleri süte ekleyin. Çilek sosunu süte ekleyin. İsteğe göre içine buz atabilirsiniz.
KARPUZ LİMON KARIŞIMI
Karpuzun içini ayırın, bir mikser yardımı ile karpuzu su haline getirin. Sıvı hale gelen karpuzu çekirdeklerinden ayırmak için süzgeç yardımı ile süzün. Karpuz miktarına göre içine bir yemek kaşığı toz şeker atın. Süzdüğünüz karpuz suyunun içine bir adet limon sıkın. İsteğe göre buz ekleyebilirsiniz. Bu tarifi kavun içinde kullanabilirsiniz.
KARAMEL MACCHİATO
Vanilya şurubu ve sütü bir kaba alarak karıştırın. Servis için kullanacağınız bardağın kenarına karamel dökün içine buz ve sütü ekleyin. Hazırladığınız espressoyu üzerinden dökerek karıştırmadan servis edin.
AFİYET OLSUN....