Farkımız Urfalı olmak

Mekânlarının, midesine düşkün Bursalılar ve turistlerin uğrak yeri haline geleceği iddiasında bulunan Yaren Et Kebap, müşterilerini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2020 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 09:12
Haberyazilimi.com

Ufuk IRGAŞ

Şanlıurfalı iki ortağın Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde hizmete açtığı Yaren Et Kebap müşterilerini bekliyor. Mekânlarının, midesine düşkün Bursalılar ve turistlerin uğrak yeri haline geleceği iddiasında bulunan girişimci Talat Aslan, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Aslan ve İstanbul Bayrampaşa’daki restoran işletmecisi ortağı Hasan Akdeniz’in sevgilerini katarak hazırladıkları Urfa mutfağının çeşitli nefis ve leziz yemeklerinin Bursa'da bir numara olduğunu bir tadanın adeta müdavim olacağını iddia ettiler. Aslan kiraladıkları mekânın eski işletmeciler tarafından hor kullanıldığını işe tadilatla başladıklarını da belirterek, "Henüz resmi açılışımızı gerçekleştirmedik. Mekânın tadilatının bitiminden sonra Allah izin verirse resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz" değerlendirmesinde bulundu.   

MÜŞTERİ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Beş yıldızı aratmayacak hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti doğrultusunda hareket eden genç ve girişimci işletmeci Talat Aslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "İşletme müdürümüz Mehmet Karakurt ve personelimizle elimizi taşın altına koyduk. Bir aile yapısı altında işimize dört elle sarıldık. Çıktığımız bu yolda önce Allah'ımıza sonrada velinimetimiz olarak görüp baş tacı yaptığımız müşterilerimizin de teveccüh ve desteğini alarak Bursa'da aranılan bir müessese olacağımıza inandık. İnançla sarıldığımız işimiz ve ekmek parası kazandığımız Restoranlarımızda helal ve özel kesim Koyun ve Dana etlerinden pişirilmiş kebap ve Köfte çeşitlerini Hijyenik bir şekilde müşterilerimize sunmaktayız. İşletmeciliği yaparken de Halka hizmet Hakka hizmet düsturu ve aile terbiyesiyle Yıldırımda Uludağ'ın kenarında şehrin tam ortasında siz ve sevdiklerinize; huzurlu, sakin, ferah ve yeşillikler içinde, bir ortam hazırladık. Yenilenen bahçemiz, restoranımız, düğün - nişan ve organizasyonlarınız için havuzlu salonumuz, çocuk parkı, geniş otopark, vale ve güler yüzlü personelimizle faaliyet göstermekteyiz" diye konuştu.

BİRBİRİNDEN LEZİZ ÜRÜNLER

“Farkımız Urfalı olmak” diyen Talat Aslan Müşterilerine sundukları zengin menününse şu yiyeceklerden oluştuğunu ifade etti: “Kebap çeşitlerimiz; acılı ve acısız zırh kıyma kebap, karışık kebap, Ali Nazik (şişten ve kıymadan), fıstıklı kebap, patlıcanlı kebap, domatesli kebap ve yaren kebap. Şiş çeşitlerimiz; tavuk şiş, kuzu şiş, çöp şiş, kuzu ciğer şiş, tavuk kanat. Pide çeşitlerimiz; lahmacun, kaşarlı pide, kuşbaşılı pide, kıymalı pide, karışık pide. Izgara çeşitlerimiz; kaşarlı köfte, ızgara köfte, dana bonfile. Tatlı çeşitlerimiz; künefe, kadayif, trileçe, fıstık güzeli ve sütlaç.  Ayrıca süzme mercimek çorbası, ara sıcaklar, iştah açıcılar, salata, dürüm kebap ve içeceklerimizle baş tacımız Bursalı müşterilerimize hizmet etmekten her zaman gurur ve onur duyduğumu ifade ediyor ve bize uğramaları teklifinde bulunuyorum. Sipariş vermek isteyen müşterilerimizin 0224 3667878 numarayı aramaları yeter.”