Emektar müzisyen şovuyla büyüledi

Müzik öğretmenliğinin yanı sıra çok sayıda başarılı göreve imza atan Ege Emektar, Monde’de gerçekleştirilen gecede kulakların pasını sildi. Emektar ayrıca görsel şovlarıyla da büyüledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 21:02
Haberyazilimi.com

Nunu Organizasyon’un gerçekleştirdiği gece müthiş anlara sahne oldu. Nilüfer’e bağlı Özlüce’deki Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’nda yer alan Cevdet Arslan’ın işletmeciliğini yürüttüğü Monde adlı mekanda sahne alan Ege Emektar, hem kulaklara hem de şovlarıyla göze hitap etti.

KALİTE KONUŞACAK

Uzun yıllardır farklı yerlerde sahne alan Ege Emektar, dillerden düşmeyen parçaları seslendirirken, kendisine kalabalık bir dinleyici korosu da eşlik etti.

Emektar, muhteşem bir sahne şovuna imza atarken, orkestra, özgün ve oryantal dansçılar eşliğinde geceye özel kostümleriyle birlikte özenle seçilmiş repertuvarını geniş ses aralığı ve kendine özgü üslubuyla yorumlayarak izleyenleri adeta büyüledi.

Bunun daha başlangıç olduğunu söyleyen Ege Emektar, “Bundan sonra kalite konuşacak, sahnelerimiz başlıyor takipte kalın” diyerek yeni şovlara yönelik tüyo verdi.