Özlem ATAÇ
Türkiye genelinde 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için geri sayım sürüyor. Siyasi partiler adaylarını belirlerken, Bursa’da da hareketlilik tam gaz devam ediyor.

Gösterdiği adaylarla dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi Bursa’da da farklı isimlerle belediyelere talip oldu. Büyükşehir Belediyesi için deneyimli siyasetçi Sedat Yalçın’ı gösteren Yeniden Refah Partisi, Nilüfer adayını da belirledi.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, makam aracını satışa çıkardı Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, makam aracını satışa çıkardı

Genel başkanlığını Fatih Erbakan’ın yürüttüğü YRP’nin Nilüfer Belediye Başkan adayı Zeynep Candan Albayrak oldu. Bursa sağlıklı camiasında saygın bir yere sahip olan Albayrak, dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi sürecinde büyük hizmetlerde bulundu.

Zeynep Candan Albayrak, Nilüfer’e yeni bir soluk getirmek istediğini ifade ederken, kentin depremselliğini ön planda tutarak kentsel dönüşüm yapacaklarını vurguladı. Ev kadınlarını üretim modeline dahil edeceklerini kaydeden Albayrak,  “İstihdam da öncelikli hedeflerimiz arasında yer alacak. İlçe genelinde yoğunlaşan trafik ve park sorununa karşın otopark alanları açacağız. Nilüfer’in tarihi kimliğini de kullanarak turizme katkı sağlayacağız” dedi.

Editör: Mehmet Ali Ekmekçi