Yenişehir’in çevre modeli: Sürdürebilir kalkınma Yenişehir’in çevre modeli: Sürdürebilir kalkınma

Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’in kendisini arayarak müjdeyi verdiğini belirterek, ‘Yenişehir-Diyarbakır karşılıklı direkt uçak seferleri 2 Ocak tarihinden itibaren Yenişehir Havalimanımızdan başlıyor. İlçemize, Bursa’mıza ve hemşerimize hayırlı olsun. Uçuşlar haftada iki gün Pazartesi ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek ve bilet satışları başladı. İnşallah 2023 yılında bu tür müjdeleri daha sık vereceğiz. Bu anlamda Yenişehir Havaalanının daha etkin çalışabilmesi için ciddi anlamda çaba harcayan AK Parti Bursa Milletvekilimiz Mustafa Esgin’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

AW783914_03
Bu arada Haftada 2 gün olan Erzurum uçuşları Ocağın ilk haftası itibari ile Salı-Perşembe-Cumartesi olarak 3’e çıkıyor. Yine haftada 2 gün olan Muş uçuşları Perşembe-Cuma ve Pazar olarak 3’e çıkıyor.

AW783914_02

AW784107_02
Önümüzdeki günlerde Bursa'dan yurt dışına yeni bir uçuşun da başlayacağı müjdesini veren Esgin şunları söyledi:
"Bursa Yenişehir Havalimanı pandemi öncesindeki döneminden daha yoğun bir sürece adım atıyor. 2023 yılından itibaren Bursa'dan Türkiye'nin daha pek çok destinasyonuna ve yurt dışına daha fazla uçuşlar eklemenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Bursa Yenişehir Havalimanı tüm Bursalı hemşehrilerimizin sahipleneceği siyaset üstü bir konudur. Bursalı hemşehrilerimizin Sabiha Gökçen Havalimanı ve Yenişehir Havalimanı tartışmalarına takılmadan her iki havalimanından dilediğince seyahat edebilmelidir. Biz havayoluna halkın yolu gözüyle bakıyoruz. Bursa-Diyarbakır uçuşlarının hayırlı olmasını diliyor, hemşehrilerimizin bu uçuşlara tam doluluk sağlayarak sahip çıkacağına yürekten inanıyorum."
 

Editör: Gökçe Çalışcı