Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara için Arjantin'den olay bir iddia gündeme geldi.

Mauro Icardi Wanda Nara ilişkisi sona erdi - Son dakika spor haberleri –  Sözcü

Adnan Orhan yılbaşındanda Gaziantep'teydi Adnan Orhan yılbaşındanda Gaziantep'teydi

Arjantin basınından Caras'ta yer alan habere göre Mauro Icardi, Wanda Nara ile L-Gante arasındaki gizli buluşmayı öğrenince öfkeden adeta çılgına döndü. 

Buzz Spor on X: "Mauro Icardi, 2050 yılına kadar tüm mal varlığını eşi  Wanda Nara'ya devretti. Mauro Icardi, sahip olduğu tüm varlıkların yanı  sıra mevcut ve gelecekteki tüm sözleşmelerin haklarını da Wanda
İddiaya göre Arjantin'e yeni gelen Wanda'nın, şarkıcı L-Gante'nin evini ziyaret ettiği ortaya çıktı. Antalyaspor maçı sonrası Icardi bu haberi takım arkadaşlarıyla birlikte uçakta öğrendi. Yıldız golcü bu haberi öğrenmesinin ardından adeta çılgına döndü.

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara kimdir? Instagram'daki seksi fotoğrafları olay oldu

Uçakta bulunan görgü tanıkları, Icardi'nin öfkesinin gözle görülür düzeyde olduğunu ve takım arkadaşlarının onu sakinleştirmek için müdahale etmek zorunda kaldıklarını ifade etti.

Icardi'yi çılgına çeviren iddia! Wanda Nara ünlü şarkıcı ile evinde  buluştu... - Magazin Haberleri
Ayrıca haberin detaylarında Icardi'nin Instagram paylaşımında bu olaya göndermede bulunduğu da belirtildi. Icardi paylaşımında bir aslan fotoğrafı paylaşırken "Köpek havladığında aslan asla arkasını dönmez." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK:HABER MERKEZİ

Editör: Gökçe Çalışcı