Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı Bakan Işıkhan, yeni asgari ücreti açıkladı

Osman GÜRÇAY - Ahmet KUNDAKCI

Turkcell BiP, insanlar ile internet üzerinden anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü görüşme uygulaması olarak karışımıza çıkıyor. Bu özelliklerin yanı sıra, caps, silinen mesaj, grupça mesajlaşma, konum paylaşma, para transferi özellikleri de bulunuyor. Uygulama, birebir veya grupça her zaman internet üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşma imkânı sunuyor. 
Bütün bunları yaparken eylülden sonra uygulamalarını yasaya uygun hale getirmeyen şirketlerin başını büyük derde sokacak olan K.V.K.K (Kişisel verilerin korunması ile ilgili kanun) ile de barışık bir sistemi sunuyor.
Bu uygulamaya katılmak için akıllı bir telefonunuzun olması şartından başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok.

ÖZHAN BİP'İN NERESİNDE?

Bursa’nın gururu olan yerel bir markanın Turkcell BİP'in ilk kurumsal paydaşlık yapması çok önemli ve değerli olmakla beraber, ÖZHAN dostları da bu birliktelikten yararlanacaklar. Öncelikle genel hizmet ve ürün indirim bilgisi mesajlarının yanı sıra başlangıçta pilot olarak seçilen mağazalarda yapılacak alışverişler sonrasında anında indirimler bildirilecek ve telefonlarına internet süreleri yüklenecek.

BİP UYGULAMASI BASIN HUZURUNDA BAŞLADI 

Dijital İş Ortakları ve BiP Ticari Pazarlama Yöneticisi Fulden Altuner işbirliği hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye’deki perakende sektörünü dijitalleştirmeyi amaçlayan hedefimiz doğrultusunda bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu noktada BİP Keşfet içerisine devlet kurumları ve belediyelerden sonra markalara hizmet verecek kanallarımız aracılığıyla anlık ve kesintisiz iletişim sağlayarak müşteri ve mağaza arasındaki dijital bağı kuruyoruz. Bugün, perakende sektörünü dijitalleşmek için ilk işbirliğine Bursa’nın en güçlü marketiyle başlıyoruz” diye konuştu.

İBRAHİM ÖZHAN: “TEKNOLOJİ İLE BÜYÜMEYE DEVAM”

“Siz nerede biz oradayız” sloganıyla Bursa’da pek çok farklı noktada bulunan firmanın, müşteri memnuniyeti için kaliteli ve güvenilir hizmetler verdiğini belirten Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, BİP üzerinden müşterileriyle daha kolay ve hızlı iletişim kuracaklarını ifade etti. Özhan, her zaman ulaşılabilir olma isteğinin bu ortaklıkla beraber daha sağlam temeller üzerine oturacağının altını çizerek, “Uygulama sayesinde dostlarımız kampanyalarımızdan hemen haberdar olabilecekler. Ayrıca BiP’e özel kampanya ve sürprizlerden de yararlanabilecekler. İhtiyaç duyulan her platformda yatırımlarımız devam edecek” dedi.