Gülin ÖZDEMİR

Geçtiğimiz haftalarda İnegölspor’a 2-1 mağlup olan Hekimoğlu Trabzon FK, önceki gün konuk ettiği Sancaktepe’yi 2-0 mağlup etti. İnegöl maçı öncesinde Bursa Royal Termal Hotel’de ziyaret ettiğimiz Hekimoğlu Trabzon FK Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, kulübün içinde bulunduğu durum ve belirlenen hedeflerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Avcı, “Trabzon’da takım olarak biraz daha birlik beraberlik var. Milliyetçilik var. Orada tesislerin alt yapı tesisleri de var. Tesis futbolcuyu evinden alıyor, antrenmana getiriyor. Antrenmandan sonra futbolcu duşunu alıyor, yemeğini yiyor, tekrar servis evine bırakıyor. Bu Türkiye’de birçok kulüpte olmayan bir uygulama. Şimdi Trabzon’da böyle bir uygulama var” açıklamasında bulundu. 

TAKIMLAR ARASI KOORDİNE OLMALI
Sporun içinde olan her yerde bir takım sıkıntıların olduğunu söyleyen Avcı, “Celil başkanımızın Trabzonspor’a gönlü var. Her yerde de söyler ama Trabzonspor bize hiç destek vermedi. Trabzonspor’dan kaleci istedik, Arda’yı istedik, Cafer’i istedik; sadece Murat Cem’i gönderdiler, o da oynamadı. Koordineli çalışma olsa çok iyi olur” değerlendirmesini yaptı.

Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi Bursa’da 2023’ün son, 2024’ün ilk bebekleri dünyaya geldi

LİGDE HERKESİN ŞANSI EŞİT
Avcı açıklamalarına şöyle devam etti: “Samsunspor ve Manisaspor biraz daha önde gibi fakat her takım birbirini yenebilecek güçte ve ben şuna inanıyorum; bu ligde hiçbir şey ilk yarıdaki gibi olmayacak. Trabzon’da herkes Trabzonsporludur ama Hekimoğlu’na da destek veren büyük kitle var. Deplasmanlarda bizi yalnız bırakmadılar. Takımımız bunu başaracak güce sahip ama herkesin şansı eşit. Takımımız iyi konsantre olduğunda başarılı sonuçlar aldık.”