Fatih AKKUŞ
 

Pazartesi akşamı sahasında ağırlayacağı ve son hafta kendi sahasında Antalyaspor’u mağlup eden rakibinden 3 puan almak için sahaya çıkacak olan Timsah’ta kazanmaktan başka düşünce yok. Bununla birlikte tahta ve transfer konularında da gelişme yaşandı. Görünen o ki son gün bir transfer müjdesi gelecek gibi
PERSONEL VE FUTBOLCU 
MAAŞLARI ÖDENECEK

Bursaspor’da yaşanan gelişmeler malumunuz. Kayserispor beraberliği sonrası tahta açılacak mı? Transfer olacak mı? şeklinde oldukça fazla soru aldık. Daha önce söylediğimiz gibi geçtiğimiz akşam Özlüce’de bir toplantı gerçekleşti. Yönetim kurulu kararı alınması için. Ancak aldığım duyumlar hiç hoş değil. Öncelikle başkan birkaç yönetici desteği harici yalnız bırakılmış vaziyette. Zaten sene başından beri aynı yönetici grubu içerde. Onun dışında kimse yok. Başkan “Tahtayı açacağım. Ancak transfer yapıp, yapmama konusunda ne düşünüyorsunuz” şeklinde bir soru soruyor. Gelen cevaplar ise şaşırtıcı. Bir çok yönetici transfer olmamasından yana. Eğer ki ben Ali Ay’ı tanıdıysam o tahtayı açacak. Futbolcular ve personele Şubat ayı ile beraber 3 aylık maaşların en az 2 tanesini ödeyecektir. Ancak transfer yapar mı? İşte bunu da Samet Aybaba belirleyecek.

İKİ HAFTADIR HEBA OLAN PUANLAR

Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu! Ahmet Çakar’dan Fenerbahçe kongre yorumu!

Son iki haftada oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Erdoğan “İki haftadır elimizden kaçan puanlar var. Kayseri‘ye kazanmak için gelmiştik. İyi mücadele, iyi oyun ama futbol skor oyunu. Yine berabere kaldık. Artık skora yönlenmemiz lazım. Galip gelmemiz şart. Bu maçtan dersler çıkartıp sahamızda oynayacağımız Konyaspor maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamamız gerekiyor” dedi.
BANA VERİLEN ŞANSLARI 
İYİ DEĞERLENDİRECEĞİM

Maçtan sonra bir gazeteye yaptığı açıklamada verilen şansları iyi değerlendireceğini söyleyen Erdoğan “Kendimi geliştirme adına çok çalışıyorum. Ekstra idman yapıyorum. Çalışmaktan başka şansımız yok. Bana verilen değeri, bana verilen şansları iyi değerlendirmek istiyorum. Daha önce de söyledim. Futbol bittikten sonra ben Bursa‘da yaşayacağım. O nedenle Bursa’ya yakışan bir futbolcu olmak istiyorum. Çok çalışıyorum. Umarım böyle devam eder ve takımıma katkıda bulunurum” şeklinde konuştu.