Dünyanın en iyi keçi peynirleri sıralandı, tulum peyniri listeye girdi Dünyanın en iyi keçi peynirleri sıralandı, tulum peyniri listeye girdi

GÖKÇE ÇALIŞCİ

COOL LİME

Starbucks Cool Lime Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım) - Yemek.com

MALZEMELER

NANE
LİMON-LİMON KABUĞU
TOZ ŞEKERİ

İlk olarak nane yapraklarını ayıklayın. Limonların kabuklarını soyun nanenin yanına ekleyin. Toz şekerini kasenin içine ekleyin. Nane ve şekeri limon ile ovalayın. Limonların suyunu sıkın ve ardından 5 bardak su ekleyin. İçine buz ekleyebilirsiniz.

FRAPPE

En Keyifli Çikolatalı Frappe Tarifi | İçecek Tarifleri

2 kaşık granül kahve 1 çay kaşığı şeker,3 kaşık suyu bir kata mikser yardımı ile karıştırın. Buz eklediğiniz bardağa yaptığınız karışımı ekleyin.  Son olarak soğuk sütü karışımınıza ekleyin.

ÇİLEKLİ MİLKSHAKE

Evde milkshake nasıl yapılır? Evde milkshake yapımı için kolay tarifi

Yıkadığınız çilekleri iyice ezin. Sütü bardağa aktarın ezdiğiniz çilekleri süte ekleyin. Çilek sosunu süte ekleyin.  İsteğe göre içine buz atabilirsiniz.

KARPUZ LİMON KARIŞIMI

Karpuzla neler yapılır? Serinleten 4 farklı içecek tarifi...

Karpuzun içini ayırın, bir mikser yardımı ile karpuzu su haline getirin. Sıvı hale gelen karpuzu çekirdeklerinden ayırmak için süzgeç yardımı ile süzün. Karpuz miktarına göre içine bir yemek kaşığı toz şeker atın. Süzdüğünüz karpuz suyunun içine bir adet limon sıkın. İsteğe göre buz ekleyebilirsiniz. Bu tarifi kavun içinde kullanabilirsiniz. 

KARAMEL MACCHİATO

Karamel Macchiato Tarifi, Nasıl Yapılır? | Feinka

Vanilya şurubu ve sütü bir kaba alarak karıştırın. Servis için kullanacağınız bardağın kenarına karamel dökün içine buz ve sütü ekleyin. Hazırladığınız espressoyu üzerinden dökerek karıştırmadan servis edin. 

AFİYET OLSUN....

Editör: Gökçe Çalışcı