Huzurevinde yeni yıl kutlandı Huzurevinde yeni yıl kutlandı
Özkan YILDIRIM
Uzun yıllar Bursa Yerel Yönetim Platform Başkanlığını yaptıktan sonra geçtiğimiz yıl Milliyetçi Hareket Partisi, Yıldırım İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Bursa’mızın tanıdık simalarından, iş adamı Ramazan Demir ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı başta olmak üzere diğer birkaç konuyu da ele aldığımız güzel bir röportaj gerçekleştirdik.
 
 
• Sayın Başkan, öncelikle size hayırlı olsun demek istiyorum yeni göreviniz için. Sizi tanıdıktan sonra, isterseniz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili mesajınızı alarak röportajımıza başlayalım?
Öncelikle bu özel ve müstesna günlerde bizlerin düşüncelerine de yer ayırdığınız için sizlere teşekkür etmek isterim. Ben Ramazan Demir, 1970 Niğde doğumluyum. Uzun yıllar biliyorsunuz Yerel Yönetim Platform Başkanlığı görevinde bulundum. Aşağı-yukarı bir sene kadar önce Milliyetçi Hareket Partisi, Yıldırım İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. Cumhuriyet Bayramı sürecinde öncelikle bütün milletimizin, halkımızın cumhuriyet bayramlarını kutlamak istiyorum. Bugünlere kolay gelmediğimizi öncelikle hatırlatmak isterim. Kurtuluş savaşı sürecinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyoruz. Tabi ülke olarak atlattığımız badireler anlamında çok sıkıntılı süreçlerden de geçtik, son olarak 15 Temmuz başarısız darbe girişiminde de halkımız ferasetini göstermiş, hep birlikte tek yürek olarak bu sıkıntıları sonlandırmıştır. 29 Ekim, 2019’da Cumhuriyetimizin 96.yılını kutladık. Buradan tekrardan bütün halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, gelecek nesillerle beraber ülkemizin asırlarca payidar kalmasını ve cumhuriyet Bayramımızın ilelebet kutlanmasını canı gönülden arzuluyorum.
 
 
• Peki Sayın Başkan, Milliyetçi Hareket Partisi, Yıldırım İlçe Başkanlığı olarak yerelde ve genelde neleri hedefliyorsunuz?
Sen ben yok, biz varız düsturuyla, şimdiye dek yerelde ve genelde çalışmalar yürüttük, bundan sonrada durmaksızın çalışacağız. Etrafımız bilindiği üzere resmen bir ateş çemberi Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde bu kritik süreçte halkımızın mutluluğu, devletimizin bekası için bizden beklenilen dik duruşumuzu sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak başta da söylediğim gibi ülke olarak nice ‘29 Ekimler’e demek istiyor, bütün vatandaşlarımıza sağlık, sıhhat, afiyet ve esenlikler diliyorum.