2021'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan şarkıcı Rita Ora ile yönetmen Taika Waititi, geçtiğimiz yıl evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Waititi ile gizlice nikâh kıyan Ora, geçtiğimiz aylarda evlendiklerini, "Kocam bu yüzüğü alırken iyi bir iş çıkardı" ilan etmişti. 

Rita Ora gizli nikahın sebebini açıkladı - Magazin haberleri

DİZ ÇÖKMEDİ
 
Mutlu evlilikleri süren çiftten Rita Ora,  Taika Waititi'nin kendisine nasıl evlenme teklif ettiğini açıkladı. 
Waititi'nin kendisine evlenme teklif ederken dizlerinin üstüne çökmediğini söyleyen Rita Ora, "Daha ziyade, 'Seninle evlenmek istiyorum. Haydi, evlenelim' gibiydi" ifadelerini kullandı. 

Rita Ora gizli nikahın sebebini açıkladı - Magazin haberleri

Büyük bir düğün yapma fikrinin kendisini korkuttuğunu söyleyen Rita Ora, "Bazı kadınlar o gün gerçekten özel ilgi görmek ister ve herkes farklı. Ve sanırım benim için işimden dolayı her şey çok ilgi odaklı. Bunu gizli tutmak istedim çünkü hayatım ve kariyerim öyle değil" ifadelerini kullandı. 

Rita Ora gizli nikahın sebebini açıkladı - Magazin haberleri

Ora, düğünlerini Waititi'nin çocukları da katılabilsin diye albüm çalışmaları arasında ve 2-3günde planladığını da söyledi. 

 Rita Ora Confirms That She's Already Married to Taika Waititi
 
Rita Ora, "Ya o zaman olacaktı ya da sonsuza kadar beklemek zorunda kalacaktık. Üvey çocuklarım olmadan bunu yapmak istemedim. Biz de bir yolunu bulduk ve evlendik. Mükemmel oldu" dedi. 
 
Rita Ora, ayrıca ailesinin törene bir program üzerinden sanal olarak katıldığını da sözlerine ekledi. 

Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi Haluk Levent şehit ailesine destek konseri verdi

HABER MERKEZİ

Editör: Gökçe Çalışcı