Fatih AKKUŞ

En zorlu deplasman olan Düzce’den rahat bir galibiyetle dönen Potanın Timsahları sahasında bugün en yakın rakibi OGM Orman ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak için bu maçı alması gereken Timsah, daha sonra Edirne deplasmanı ve iç sahada Konyaspor’u yenmesi halinde bitime haftalar kala şampiyonluğunu ilan edecek.

HER ŞEY BU MAÇA BAĞLI

Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret Tofaş'tan Atatürk'ün evine ziyaret

Bu maçtan alınacak galibiyet Bursaspor Basketbol’u şampiyon yapacak. En azından en büyük adımı atmış olacak ve en yakın rakibiyle maç farkını 5’e yükseltecek. Daha sonra ise Edirne deplasmanı rahat bir galibiyetle sonuçlanınca şampiyonlukta Bursa’ya gelecek ancak yine de final maçı olarak Konyaspor müsabakası görülüyor. Bu noktada en büyük iş ise taraftara düşüyor. Alınacak galibiyetlerde tribünün imzası şampiyonluğu getirecek.

BUGÜN YEŞİL GİYİN

Bursaspor Basketbol bu tarihi maça sahasında taraftar desteği ile çıkmak istiyor. Kapalı gişe oynanması beklenen maçta taraftara çağrıda bulunan Timsahlar Yeşil giyinerek salonu doldurup muhteşem bir görüntüyle galibiyet almak istiyor. Taraftarına çok güvenen Arda Vekiloğlu, “Bu maçta alınacak galibiyetle biraz daha şampiyonluğa yaklaşmış olacağız. Taraftar bizi iç ve dış sahada hiç yalnız bırakmadı ancak bu maç çok farklı. Onların muhteşem desteği ile bu maçı da kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.