Fatih AKKUŞ

Bursaspor’da sanki sıkıntılı hava dağılmış ve herkesin yüzüne bir tebessüm gelmiş. Mesut Bakkal Özlüce’nin kapılarını sonuna kadar açtı. Futbolcuların da yüzlerindeki tebessüm artık bir 3 puanın gelmesine ve kara bulutların dağılmasına işaret gibi. Efsane Pablo Martin Batalla’da Bursa’da. Timsah’ın gurur ‘Pablo’su ansınızın çıkıp geldi ve Akhisar maçında tribündeki yerini alacak. İlk olarak agazete ekibinin duyurduğu ve ansızın Bursa’ya gelen Batalla, eşiyle birlikte Suryapı’da bulunan bir cafede sabah kahvaltı ederken görüldü. “Maça gelecek misin?” diye sorduğumuz Süper Bücür, “Kesinlikle maçta olacağım” yanıtını verdi. Taraftarı heyecanlandıran bu olay, 3 puanı da Bursa’ya getiren bir uğur olacağa benziyor.

İDMANA NEŞE HÂKİM

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde bu sezon nadir görülen bir atmosfer söz konusu. Oyuncuların yüzlerinde neşe ve moral yüksek. Özellikle tenis oynayan futbolcular oldukça keyifliydi. Barış Yardımcı ise bu çalışmanın bir bölümüne katıldı fakat zorlamamak için oyunu yarıda bıraktı. Antrenman sonunda ise kazanan oyuncuların mutluluğu görülmeye değerdi.

POZİTİF ENERJİ OLMAZSA OLMAZ

Mesut Bakkal oyuncularının moralinin yüksek olması ve pozitif enerji vermesiyle alakalı yaptığı açıklamada, “Futbolcuların durumu, performansı, isteği oldukça iyi. Beklediğimden fazlasıyla pozitif enerji veriyorlar. Ben pozitif enerjisi olmayan bir yerde çalışmak zaten istemem ama bu grup mükemmel. Performansları da her gün daha iyiye gidiyor. En önemlisi de kazanmak istiyorlar. Bunu bana gösteriyorlar. Maçlarda 115 km koşuyorlar. Bu muhteşem bir rakam arkadaşlar. Böyle olursa zaten korkulacak bir şey olmaz. Hem bizim hem takımın hem sizin hem taraftarın enerjisi yüksek olursa, Bursaspor bulunduğu yerden çok kolay bir şekilde üst sıralara doğru ilerleyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

AYRILSAK DA BERABERİZ

Alanya maçı sonrası görevinden istifa eden Samet Aybaba yaptığı açıklamada, “Ayrılmış olabiliriz ama Bursaspor benim takımım. Biz de hata yaparız, başkaları da… Maçtan önce otele giderek oyunculara moral vermeye çalıştım. Sağ olsunlar hepsi yakın ilgi gösterdi. Mesut hocayla da konuştuk. Takımın durumunu, oyuncuların form düzeylerini irdeledik. Takım kazanabilirdi, olmadı ama Bursaspor küme düşmeyecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

TİMSAH TER ATTI

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında evinde Akhisarspor ile oynayacak olan Bursaspor hazırlıklarını dün yapılan antrenmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan idman, topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda çift kale maç yapan takım, son bölümde taktik çalışma yaptı. Sakatlığı süren Muhammed Şengezer takımdan ayrı çalışırken, U21 takımıyla antrenmanlara çıkan Alper Ademoğlu ve Jani Atanasov dün A Takımla antrenmana çıktı. Timsah bugün sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Öte yandan antrenman öncesi Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sahada Türk Bayrağı açan teknik ekip ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.