Osman GÜRÇAY

23 Nisan şubesi ile market sayısını 46’ya çıkaran Özhan Marketler Zinciri’nin kurdelesini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kesti.

BTSO'dan önemli adımlar BTSO'dan önemli adımlar

Açılışta bir konuşma yapan Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “‘Siz Nerede Biz Oradayız’ sloganımızdan hareketle ve Bursa halkından aldığımız güçle 23 Nisan mahallesindeki ikinci mağazamızı açmanın heyecanını yaşıyoruz. Özhan kalitesine ihtiyaç duyulan ve talep edilen her bölgede kontrollü bir şekilde yer almaya gayret gösteriyoruz. 23 Nisan 2 mağazamızda da tüm samimiyetimizle güler yüzlü hizmetimizi sunarak yeni dostlar edineceğiz. Mağazamızı ziyaret eden müşterilerimizin, her zamanki Özhan misafirperverliğini ve kalitesini göreceklerinden eminim. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızı, siz değerli Bursalılar ile birlikte oluşturduğumuz güzel ilişkilerin, hoşgörünün ve Özhan ailesinin yeni bir kalesi olarak görüyorum. Sizlerden aldığımız güçle kalitemize ihtiyaç duyulan her platformda yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Özhan dostlarının ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda girişimlerde bulunarak birlikte gelişeceğiz” dedi.


KONTROLLÜ BİR BÜYÜME

Yine kısa bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de 50 yıllık dostlarının başarıları ile gurur duyduğunun altını çizerek yerel markaların yükselişine dikkat çekti. 

Konuşmalardan sonra Özhan dostları ile birlikte kurdele kesimi yapıldı ve bin metre karelik mağaza müşterilerine hizmet vermek üzere açıldı.

Özhan ve Uluçay ailesinin bütün fertlerinin katıldığı açılış güzel karelere sahne oldu.

İbrahim Özhan ile özel sohbetimizde piyasalardaki durgunluğa dikkat çektik… Özhan, “Buna rağmen durmadan ama kontrollü bir şekilde büyürken, yeni nesil alışveriş enstrümanları üzerinde de duruyoruz” diyerek geleceğin  e-alışverişte olduğunu hissettirdi.

Ben de bir Özhan dostu olarak 23 Nisan II’ye başarı ve bereket diliyorum.