Virüs salgını nedeniyle iptal edilen ligler sporcuları da evlere hapsetmiş durumda. Bursaspor’un yıldız isimlerinden Abdullahi Shehu, sık sık internetten taraftarla diyalog halinde. Sosyal medya hesabı Twitter'dan taraftarların sorularını yanıtlayan Shehu, merak edilen konuları da aydınlatmış oluyor. Orta sahada oynamayı daha çok sevdiğini ifade eden Abdullahi Shehu “Orta saha ve sağ bek mevkileri arasında seçim yapmak zor. Her iki mevkide de iyi oynadığım maçlar oldu. Ancak bana bir tercih hakkı verilirse orta sahayı seçerim” değerlendirmesinde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Divan Kurulu ile görüştü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Divan Kurulu ile görüştü

BURSASPOR BENİM EVİM

Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı sorulan Shehu “Bursaspor benim evim. Ben Bursaspor’u çok seviyorum”ifadelerini kullandı. Shehu, hangi takımı tutuyorsun sorusuna ise “Bursaspor” diyerek gönülleri fethetti. Nijeryalı oyuncu Bursaspor’daki hedefini ise “Şampiyonluğu kazan, kulübün efsanesi ol” şeklinde verdiği cevapla gösterdi. (bursasporluyuz.org)

Özlüce’ye Covid-19 kilidi

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Coranavirüs (Covid-19) nedeniyle ligleri süresiz erteleme kararı almasıyla kulüplerin tüm işlevleri sona ermeye başladı.Bursaspor Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde yatılı olarak kalan oyuncular izin verilerek evlerine gönderildi. Tesislere tüm giriş ve çıkışlar yöneticilere de dahil olmak üzere kapatıldı.Geçtiğimiz günlerde dezenfekte edilen tesis tam anlamıyla karantinaya alınırken Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sadece güvenlik personeli görev yapıyor.