Sıkıntılı süreçteki tek aday olan Mesut Mestan’ın kurduğu şu cümle ise ne kadar kararlı olduğunun en büyük göstergesiydi: “Biz ağlama edebiyatı yapmayacağız. Sadece Bursaspor’u yönetmek için değil, şehrimize hizmetkâr olmak adına yola çıktık.”

Mehmet ÇETİNKAYA

Mustafa Genç’e 6 maç ceza Mustafa Genç’e 6 maç ceza

Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu’nun yeterli kişi sayısına ulaşılamadığı için 23 Haziran’a ertelenmesi Yeşil Beyazlı kulübe gönül vermiş taraftarı daha da heyecanlandırmış durumda. Açıklamaları umutla takip edilen tek başkan adayı Mesut Mestan’ın transfere öncelik vereceğini açıklaması ise heyecanı doruğa taşıdı. Tek hedeflerinin takımı Süper Lig’e taşımak olduğunun altını çizen Mestan, transfer tahtasının açılması gerektiğini de vurguladı.

AİLE İÇİ KAVGA

İçinde bulundukları duruma ateşten gömlek benzetmesi yapan Mestan’ın hizmet etmek için elini taşın altına koyduğunu ifade ederek kurduğu şu cümleler akıllara kazındı: “Biz ağlama edebiyatı yapmayacağız asla. Bu kulübü yönetmeye değil, şehrimizin hizmetkârı olmaya geldik.” Mestan’ın kurduğu bu cümleler taraftarın gönlünde taht kurmaya yeter diye düşünüyorum. Bursaspor Kulübü’nün çıkarlardan üstün olduğunu söyleyen Mestan’ın, “Aile içindeki kavgamızı dışarıya taşımayalım” demesi hassasiyetinin ne kadar yüksek olduğunu göstermiş oldu dosta düşmana. Camia içindeki huzursuzluğun dışarıdan kötü durduğuna dikkatleri çeken Mestan, futbolcuların Bursaspor’a bu nedenle gelmek istemeyebileceğinin de bilgisini paylaştı.