İmza Film Yapım, çekimlerini Mardin’de gerçekleştirdiği ‘Dara’ isimli diziyi yakında izleyiciyle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor. Senaryosu Fatih Yiğit’e ait olan projenin yönetmen koltuğunda ise Kadri Doğan var. Dizinin yapımcısı ve senaristi Fatih Yiğit, Mardin’in güzelliklerinin ekrana yansıtılmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydetti ve ekledi: “Projenin turizme katkısı kesinlikle olacaktır. Bu dizi Mardin yöresine ait çekilen dizilerden apayrı bir konuyu ele alacak. Dizinin öncelikli hedefi Mezopotamya gençlerine örnek olmak.”

HEM SENARİST HEM OYUNCU 
Dizinin oyuncu kadrosunu, yapımcı Fatih Yiğit önderliğinde kurulmuş olan tiyatro kursunun oyuncuları oluşturuyor. Dizinin senaryosunu yazan Yiğit, bu projeyle aynı zamanda başrol oyuncusu olarak da sinemaseverlerin karşısına çıkmış olacak. Başarılı yapımcı gençlere her konuda destek olarak da Mardin’de sanata olan ilgiyi hareketlendiren bir isim. 45 kişilik set ekibiyle çalışan yönetmen Kadri Doğan ise başarıya ulaşacaklarının altını çizerek, Mardin’in bu tür faaliyetleri her zaman hak ettiğini vurguladı.

 

***

 

İşte başarının kadrosu

 

YAPIMCI / SENARİST

Fatih Yiğit

FİRMA

İmza Film Yapım

YÖNETMEN

Kadri Doğan

SUPER WIESER

Yusuf Güven

Mudanya Belediye binasında test ve incelemeler başlatıldı Mudanya Belediye binasında test ve incelemeler başlatıldı

SANAT YÖNETMENİ

Fatih Ergin

OYUNCULAR

İskender Bağcılar, Osman Xunav, Fatih Yiğit, Sude Özcan, Zümrüt Kılıç, Çağlar Karamustafaoğlu, Yasin Dağdelen, Ceylan Veske, Dilara Cane, Nuri Küçük, Hüseyin Denli, Mehmet Çıray