Gökhan GÜNDOĞDU

Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu Staj ve Çıraklar Sigortası Mağdurları Murat Kurum’la buluştu

Yapılan tadilat ve yenilemeyle Nilüfer Beşevler, Yıldırım Cazibe Merkezi, Kocamanlar Bademli Şubeleriyle alkolsüz balık restoran sektöründe vazgeçilmez bir marka olan işletme, Ulusal Tansaş, Migross, Carrefoursa, v.b. marketlerde balık mağazaları ve stantlarıyla da, şoklu balık ve tüm deniz ürünlerini ve 12 ay  günlük ve taze deniz mahsüllerini bulmak mümkün.

HAYAT FELSEFEMİZ
Bursa'da hayatını balık sektörüne adayan Maşallah Kocaman gazetemize yaptığı açıklamada;  "Yeni sezonla birlikte bizde yenilenelim istedik. Mekanımızı daha iyi hizmet verebilme adına tadilata soktuk. Dış çerçevelerden mekanımızın iç dekoruna kadar değiştirerek daha ferah bir ortam sunduk. Balık sağlıktır, deniz ürünleri hayattır. Kocamanlar Balıkçılık, bugüne dek modern ve geleneksel servis anlayışımızla yüksek kalitede deniz ürünlerini oltanın ucundan ve engin açık denizlerden sofranıza ulaştırmayı ilke edinmiş şık bir balık restoranıdır. 1981 yılında semt pazarlarında alık satışından bu güne neredeyse 40 yıl boyunca kendimizi balıkçılığa adamış olmamız, Kocamanlar Balıkçılığın her zamanki müşteri memnuniyetine öncelik verme konusundaki çabalarının neticesidir. Yeni sezonda tüm sektör emektarları ve iş adamlarımıza Allah tan bolluk ve bereket diliyorum’’

İLK GÜNKÜ HEYECANLA...
Yılların işadamı ve Kocamanlar Balıkçılık Ltd. Şti. Yön. Krl Bşk. Maşallah Kocaman, "Her zaman müşteri velinimetimiz, ekmek kapımız düşüncesiyle hareket ettik. Bu gün hala semt pazarlarında ki tezgahlarımızdan halde toptan satışlarımıza, hatta ihracata yönelik ürünlere kadar geniş bir yelpazede hizmet vermemize rağmen, ilk günkü heyecanla oğullarım Ali, Ömer ve Ahmet ile birlikte işimin başındayım. Mönülerimizin hazırlanması sırasında en taze ve en leziz deniz ürünü çeşitlerinden yaptığımız titiz seçimler, mevsimine göre zengin meyve ve sebzelerle balıkların lezzetini tamamlar. Alkolsüz restaurantımızda mevsimine göre salata ve tatlı çeşitlerimiz ile, hijyen ortamda hizmet üretiyoruz. Yaptığımız tadilat ve yenilemeyle Bursa da Nilüfer Beşevler, Yıldırım Cazibe Merkezi, Kocamanlar Bademli Şubelerimizle Alkolsüz Balık Restaurant sektöründe bir marka olma gayreti içinde olduk.
Ulusal Tansaş, Migross, Carrefour, v.b. marketlerde balık mağazalarımız ve standlarımızla, şoklu balık ve tüm deniz ürünlerimiz ve 12 ay devam eden günlük ve taze deniz mahsüllerimizle halen semt pazarlarındaki tezgahlarımızdan restoranlarımıza, ihracattan toptan satışlarımıza kadar 100 den fazla insanı istihdam ediyoruz. Ben sizler aracılığı ile yeni sezonun tüm bu işten ekmek yiyen ve ülke ekonomisine katma değer katan herkese iş rastlığı, bolluk ve bereketli bir sezon diliyorum. Dış cephe montalamadan tutunda çerçevelerimize, iç dekorlarımıza kadar yenilendik. Uzun süredir yapmayı istediğimiz değişiklikleri bu yıl sezona yetiştirdik. Tüm Bursa halkını yenilenen yüzümüzle mekanlarımıza bekliyoruz’’ dedi.