Aldatmak bu burçlar için eğlence Aldatmak bu burçlar için eğlence

GÖKÇE ÇALIŞCİ

Nankörlükte adını zirveye altın harflerle yazdıran burçlar belli oldu. Bu burç grubunu asla tatmin edemezsiniz hep daha fazlasını isterler. İşte nankörlüğü ile sizi çileden çıkartan ve asla ikinci şansı vermemeniz gereken o burçlar. 

Nankör İnsanlara Sözler | igrus
İKİZLER BURCU

İkizler burcunu 40 yıl sırtında taşı bir gün indir, o 40 yılı görmezler de bir günü yüzünüze vururlar. İlgi bağımlısı olan bu insanlara ne kadar gülerseniz gülün suratınız bir gün asık olsun hatayı kendilerinde aramazlar. İnsanlar onu eğlendirmek için doğmuş gibi davranırlar. Sizden şüphe duyduğu an kaçar. Kendinizi anlatma fırsatı bile bulamazsınız. İkizlere sabır göstermek sanat ister. Nankör burçların başında gelir, aman dikkat edin. 

sırtından-bıçaklamak – El İşi Örnek

BAŞAK BURCU

Her zaman çıtayı yüksekte tutan ve insanlara tepeden bakan Başaklar bir insanı sildi mi hayatında hiç olmamış gibi davranır. İyi zamanınızda yanınızdadır ama kötü gününüzde yanınızda göremezsiniz. Ama kötü gün dostu arar hep kendine. Yapılan kötülükleri içinde dağ yapar ve sizi o dağdan aşağı atar. Başak burcu sadece kendini ve geleceğini umursar sizi umursadığını duyarsanız bilin ki bir çıkar söz konusu, acilen kaçın.

Chef Gibt Mitarbeitern Wütenden Bärenschatten Vor Stock Vektor Art und mehr  Bilder von Gewalt - Gewalt, Wut, Aggression - iStock
ASLAN BURCU
Zaten egoist olan Aslanlar insan silmek konusunda ustadır. Uzun yıllar süren arkadaşlığınıza güvenmeyin. Sadece menfaatleri kadar iyidirler. Egolarına zarar verecek bir söz veya hareket gördüğünde asla eskisi gibi olmaz.  Onu hak etmediğinizi söyler ve yaşanmışlıkları hatırlamaz. Hatıraları unutma konusunda tam bir nankördür.

Editör: Gökçe Çalışcı