Çare Büyükşehir'de Çare Büyükşehir'de

Özkan YILDIRIM

Denize nazır manzaralı odaları, nefes darlıklarına iyi gelen tescilli oksijeni ve iyot oranı ile konuklarına Mudanya’da tatil konforunda ikinci baharı yaşatan Mudanya Huzur Özen Yaşlı Konukevinde, Kurum Müdürü Gamze Ergün ile kurum işleyişi ve kurum hizmetlerini konuştuk..

SARAY KONFORUNDA HİZMET..
Yaşlı bakım evi ve özel huzurevi konseptine “Mudanya Huzur” ile yeni bir vizyon kazandırdıklarını ifade eden Kurum Müdürü Gamze Ergün, Özen Konuk Evleri’nin Yıldıztepe’deki yeni yerinin tabiri caizse tam bir saray konforunda olduğunu söyledi. Eşsiz manzarası, doğal güzelliği ve ferah ortamıyla yaşlılar için ikinci baharı andıran mutlu bir ortamın sunulduğunu belirten Ergün, Mudanya’nın tescilli oksijeni ve iyot oranı ile nefes darlıklarına iyi geleceğini kaydetti.

SAYGI VE SEVGİ TEMEL KURALIMIZ
Tüm personel olarak konuklarına Kendi anne babaları gibi şefkat ve merhamet ile hizmet verdiklerini anlatan Kurum Müdürü Gamze Ergün, bu alanda sorumlu müdür olarak kendisinden başka nörolog, diyetisyen, psikolog doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar, aşçılar ve yardımcı personel olarak vardiyalı sistemle görev sürdürdüğünü belirtti. “Temel prensibimiz saygı ve sevgidir” diyen Ergün, çalışanların performansları düşmesin diye kurumda görev yapan personellerine her 12 saatten sonra 24 saat istirahat verdiklerini söyledi.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER…
Bu arada Özen Yaşlı Konukevleri olarak, hem kurum içinde, hem kurum dışında periyodik şekilde sosyal etkinliklerin yanı sıra geziler ve sosyal etkinliklerde gerçekleştirdiklerini belirten Gamze Ergün konukların sinema, konser gibi sosyal etkinliklerin yanı sıra öğretmenler eşliğinde el sanatları, resim gibi hobi dersleri ile de hoşça vakit geçirmelerini sağlamaya çalıştıklarını da anlattı. “Mudanya’nın iyot oranı ve oksijeni tıp dergilerinde tescillidir” diyen Ergün, Mudanya’nın havası astım, bronşit, koa gibi geriatri  yaşlılık hastalıklarına iyi gelmektedir. Bu kapsamda konuklarımızın haftada bir iki kez muayeneleri yapılmakta, reçetelerine göre ilaçları eczanemiz tarafından getirilmekte ve ilaçlar hemşirelerimiz tarafından dakikaları şaşmadan verilmektedir” diye konuştu.

KONSEPTİMİZ DİĞER İLLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR…
Özen yaşlı konukevleri olarak Mudanya’daki yeni mekan ve konsepti ile ses getirdiklerini söyleyen Gamze Ergün, ”Tatil konforundaki İkinci Bahar’ın sunulduğu mekanımız yalnız Bursa değil tüm civar illerde duyuldu. Bizlere İstanbul Yalova ve Kocaeli başta olmak üzere daha bir çok ilden talepler geliyor. Yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarını büyük bir aşkla yerine getirmek, sektörde bir Türkiye markası olmak ve kurum olarak her gün yeni bir hizmeti geliştirmek için tüm personelimizle her hafta düzenli toplantılar, yapıyoruz. Erişebilir belgesine mevcut binamız 4 ayrı bakanlıktan ruhsat almıştır. Günde 5 öğün yemeği ile ve etkinliklerle konuklarımıza bu tatil konforu ile ikinci baharı yaşatmaktır. Tüm odalarımız Deniz gördüğü gibi klimalı, kaloriferli, 24 saat sıcak su ve TV’lidir. Diğer müştemilatlarıyla 5 yıldızlı otel konseptindedir. Ayrıca yüzme havuzumuz, Teras Kafemiz  ve balık restoranımızda bünyemizde mevcuttur” dedi. Gerçekleştirmiş oldukları etkinliklerden ve aktivitelerden de örnekler sunan Gamze Ergün şunları söyledi;

AŞIKLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ…
Erzurumlu Aşık merhum Yaşar Reyhani’nin kızı Yasemin Reyhani’nin sunuculuğunu yaptığı programda, kısa adı Ayşad olan aşıklar, Yazarlar Derneği üyelerinden Ozan Maralı Şaziye Çelikler, gariban Aşık Halil Aksoy gibi halk ozanları ile aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı ses sanatçısı Fahriye Güney de katıldı. Türk halk geleneğinin eserlerini  seslendiren âşıklara, Konuk Evi Sakinlerimiz de eşlik ederek, hep birlikte hoşça vakit geçirdik. Buna  benzer etkinliklerle konuklarımızın sosyal yaşamda da  aktif olmaları ile ilgili birçok aktivite ve etkinlikler  gerçekleştirmekteyiz.

MUDANYA HUZUR’DA

6 yıl evvel Mudanya’nın Bademli Mahallesi’nde başladıkları yolculuğu Yıldıztepe’de sürdürmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten 9 ortaklığı Özen Konukevleri A.Ş’nin  Yönetim Kurulu üyesi Gamze Gül Özcan, “ Mudanya’da 40,  diğer şubeleri olan Nilüferköy bakım merkezinde de 40 olmak üzere toplam 80 çalışanıyla kurumdaki sakinlerine öncelikle saygı ve sevgi ile  yaklaştıklarını belirtti. Konukların bütçesine göre hem ekonomik imkanlar hem de Konfor sunduklarını kaydeden Gamze Gül Özcan, 55 yaş üzeri dinç ve alzheimer, demans, yatalak ve bakıma muhtaç hastaların bakımını özenle üstlendiklerini belirterek,” amacımız yaşlılarımıza piyasa şartlarının yarı fiyatına ikinci baharı yaşatmaktır. Sizlerde konuk evlerimizde ’özenli bakım’ı yerinde görmeye buyurun” dedi. 

TAKTİRİ HAK EDİYOR
Vermiş olduğu hizmet kalitesi, önce konuklarımız anlayışı, disiplini iş aşkıyla özdeşleştirmiş olan, yüksek standartlı bina konseptiyle bırakın ülkemizi Avrupa ve dünyada da eşi benzerine az rastlanır üslupla hizmet vermeye başlayan Özen Konukevleri A.Ş bünyesinde kurulan Mudanya Huzur Özen Yaşlı Konukevi’nin  bütün ülkemize hayırlar getirmesini, güzellikler sunmasını diliyor. Bu modern kurumu  kentimize Mudanya’mıza kazandıran yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere bütün personele  çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Bambaşka bir yaşam

Denizi - Havuzu - Suit Odalarıyla , Doktoru - Hemşiresi - Aşçısı - Bakıcısıyla , Ömür Boyu Tatil Konforu...
Panoramik deniz manzarasıyla nam salan Yıldıztepe'de, yeşil ve mavinin kavuştuğu şirin bir koy içerisinde;
Mudanya ile Trilye arasında yer alan Yıldıztepe, büyüleyici gün batımı manzarasına sahip; 
İstanbul'a feribotla 1buçuk saat, yanıbaşından kalkan minibüsler ile Bursa'ya 20 dakika mesafede;
Özen Konukevleri'nin Bursa Nilüferköy ve Bademli'deki şubelerinde edindiği tecrübe ve uzman kadrosu ile konuklarımıza deniz manzaralı odalarda, tatil konforunda bir ikinci bahar olanağı sunarken, yaşlı yakınlarına da açık yüzme havuzu, plaj, panoramik teras kafeden faydalanma imkanı sağlıyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Mudanya Huzur
+90 530 498 24 24      +90 535 412 18 99       (0224) 549 25 26
HALİTPAŞA MAH.   YILDIZTEPE    MEVKİİ     KUMYAKA CAD. MANOLYA SOK.    NO:33, 16940      MUDANYA /    BURSA
Nilüferköy Özel Bakım Merkezi 
NİLÜFERKÖY MAH. NİLÜFER CAD. No:65
+90 537 762 15 13       (0224) 244 99 96
NO:65             OSMANGAZİ /   BURSA