Mağazaların içerisinde oluşturulan hijyen noktalarıyla hem çalışanlar hem de müşteriler ellerini dezenfekte edebiliyor. Tüm Özhan mağazalarında; ürünlerin sergilendiği raflar, market arabaları, sepetler, kasalar, kasa bantları, POS makineleri, lavabolar ve gıda işleme alanları düzenli olarak temizleniyor ve dezenfekte ediliyor. Ayrıca temas edilen tüm noktalar gün içerisinde sık sık antibakteriyel ürünlerle temizleniyor. Zeminler hijyen sağlamak adına gün boyunca dezenfekte edilip, mağazalara havalandırma sistemleriyle sık sık taze hava takviyesi yapılıyor.

ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Tüm personeline hijyen eğitimleri vererek, kişisel hijyenleri için gerekli ekipmanı sağlayan Özhan, hijyen önlemlerini arttırdı. Tüm mağazalarında çalışan kasa personeline eldiven kullanma zorunluluğu getiren Özhan, hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığını önemsiyor. Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Mağazalarımızda her daim uyguladığımız hijyen standartlarını korurken aldığımız yeni tedbirlerle dezenfektasyonu üst noktaya taşıdık. Son günlerdeki hassasiyet dolayısıyla tüm mağazalarımızda hijyen noktaları oluşturduk, bu noktalardaki dezenfekte cihazlarını misafirlerimizin kullanımına sunduk. Ayrıca mağazalarımızda üst düzey önlemler aldık, gün boyunca temas noktaları dezenfekte ediliyor. Dezenfektasyon işlemlerinde insan ve çevre sağlığını göz önünde bulundurarak özel ürünler kullanıyoruz. Bursalılar gönül rahatlığıyla sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapabilirler” dedi.

Özhan dostları kötü sürprizler yaşamıyor

Osman GÜRÇAY

Coronovirüs COVID-19 saldırısının perakende dünyasındaki sonuçları ve özellikle kolonya, makarna ve temizlik kağıtlarına fahiş zamlar geldiği söylentilerinin gerçekliğini Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan’a sorduk ve ‘Sizde bu ve benzeri ürünlerde fiyat geçişleri oldu mu’ dedik. İbrahim Özhan, “Biz Özhan dostlarına böyle bir sorun yaşatmadık ve yaşatmayacağız. Stoklarımızda ve alımlarımızda gereken önlemleri aldık. Kolonya grubunda aşırı talep stoklarımızı bitirdi ancak her gün raflarımıza koyacak kolonya alımı yapıyoruz. Bu geçici dönemde tüketiciyi spekülatif fiyatlara ezdirmediğimiz gibi tedarikçi ve üretici firmaların da bu anlayışımıza destek vermelerinden mutluluk duyuyoruz” dedi ve “Dostlarımız ile birlikte doğru ve kontrollü büyümeye devam ediyoruz” sözleriyle konuya noktayı koydu.

Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu Göl Yazıevi'nin konuğu Serdar Uslu