GÖKÇE ÇALIŞCİ

Astroloji sayesinde çevrenizdeki insanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Herkesin vardır etrafında dediğim dedik bir arkadaşı. BU kişiler tek bir sözü ile istediklerini anında yaptırabilirler. Baskın karakterde olan bu burçlar ile iletişim kurmak hiç kolay değil. İşte herkesi parmağında oynatan o burçlar...

Lider Kişiliği - Acar Baltaş | Psikolog
KOÇ BURCU 

Zodyak kuşağının baskın olarak bilinen burçlarından biri Koç burcudur. Sorumluluk alma ve liderlik etme özelliği yüksektir. Rekabetçi bir yapıları olduğu için risk almaktan asla korkmazlar. Hedeflerini sürekli yüksek tutar. BU lider ve hakim olma istekleri onları agresif bir yapıya sokar.

Lider İletişimi Nasıl Yapılır? - İK Magazin

ASLAN BURCU 

Liderlik denilince diğer bir burç gelir akla kim mi? Tabi ki Aslan burcu. Egoist yapıları ve ilgi odağı olma istekleri sebebi ile olayları kontrol etmek isterler. Hakimiyetleri daha asil ve teatraldir. Ancak egoları sebebi ile  otoriter veya talepkar olma eğilimleriyle baş ederler.

Karizmatik lider: özellikleri
AKREP BURCU 

Akrep burcu gizemli bir burçtur.  Baskınlık sebebi ile kişisel ve mesleki ilişkilerinde köle olmak yerine efendi olmayı tercih eder. Akrep burcu Plüton tarafından yönetilir.
Zorlukların üstüne üstüne giderler. Karmaşık durumları yönetme yeteneğine sahiptirler.  Bu da onları zaman zaman baskın kılar. Ancak ilişkilerinde de gizli ve sahiplenici olabilirler.

Sizi gözünden bile kıskanan burçlar Sizi gözünden bile kıskanan burçlar

OĞLAK BURCU 
İşkolik olan Oğlaklar pratik ve hırslıdır. Bu özelliği sebebi ile hedeflerine de kolayca ulaşır. Liderlik niteliklerinin parladığı profesyonel alanda genellikle baskındırlar. Oğlaklar son derece planlıdır. Liderliği eline öyle sessiz ve sakince alır ki ruhunuz bile duymaz. Hakimiyetleri, uzun vadeli hedefler belirleme ve bu hedeflere ulaşma yeteneklerinden kaynaklanmaktadır.

Editör: Gökçe Çalışcı