Gökhan GÜNDOĞDU
Görükle İpekspor en büyük başarısı 3. Lig elemelerine katılıp şansız bir şekilde elenmeleri olması. Görükle İpekspor futbol alanında bütün yaş kategorilerinde mücadele edip taraflı tarafsız oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanmış nadir kulüplerden. Kulüp başkan Ramazan Kıvrak gazetemize açıklamada bulunarak "Hedefimiz BAL Ligi" dedi.

FEDAKARLIKLARLA YOLA DEVAM 
Kulüp Başkanı Ramazan Kıvrak yaptığı açıklamada; 3 sene önce seçimle şu an ki yönetimimle göreve başladık. Görükle İpekspor o zaman 2. Kümeye düşme tehlikesi vardı. Devre arasında yapmış olduğumuz oyuncu takviyeleri ile takımı kümede tutup bir sonraki sezon Bursa Süper Amatör Ligi ne çıkma hakkı elde ettik. Geçen sezon iyi maçlar çıkarmalarına rağmen sezon sonunda averajla Play-Off' u kaçırdık.  Başkanlığını yaptığım Görükle İpekspor sezon öncesi kulübe kazandırmış olduğumuz oyuncularla ve kazanmış olduğumuz tecrübeler ile sezon sonunda Bölgesel Amatör Ligine çıkmak istiyoruz. ilçe nüfusuna yakın bir beldenin BAL liginde bir takımı olması için yönetim, teknik heyet, oyuncular ve taraftarlarımız tek vücut olarak ipi göğüslemek istiyoruz. Kulüp bünyesinde 220 tane sporcumuz mevcuttur ve bütün yaş gruplarında mücadele ediyoruz. Görükle üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu bir yerleşim birimimiz. Takımda öğrenci kardeşlerimiz de mevcut ve bunların elimizden geldiğince maddi ve manevi yanlarında olmaya çalışıyor bu konularda da destekliyoruz.

BURSASPORUMUZ İLE ORTAK PROJE
Bunların dışında çok sevdiğimiz ortak değerimiz Bursaspor ile ortak proje yapmak gibi bir düşüncemiz var. Alt yapı olarak Bursa ve Türk sporuna yararlı bireyler yetiştirmek için çalışmalarımız görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah geleceğimiz olan gençleri kötü alışkanlıklardan korumak sosyal bireyler yetiştirmek üzere üstümüze düşeni yapacağız. Ayrıca takımımızda Türk futbolunun yakından tanıdığı Gökhan Gönül'un kardeşleri olan Volkan ve Hakan Gönül kardeşler top koşturmaktalar. Hakan Gönül oyun stili olarak abisi Gökhan Gönül gibi sağ kanatta oynayıp ve uzun taç atışlarıyla takımımıza destek vermektedir. Volkan Gönül ise 3 sezondur orta sahamızda formasını terletip ,mücadelesini sahada vermektedir. Volkan Gönül takımımızın 2. Kaptanıdır.

Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret Şampiyon sporculardan Başkan Aktaş’a ziyaret

HER YAŞTAN GRUPLARIMIZ VAR
Biz kulüp olarak en alt yaş kategorilerinden A takım düzeyine kadar işimizi profesyonel yapma gayretindeyiz. Sonuç olarak hedefleri olan bir ekibiz. A takımda ve altyapıda çok değerli hocalarımız var bilgileri, tecrübeleri ve akademik kariyerleri belli kişiler çalışmalarımıza devam ediyoruz. Süper Amatör'de A takımda 4 antrenörle çalışmalarımız var. Bunu kolay kolay hiç bir takım yapmaz amacımız bu sene BAL ligi. Kondisyonerimiz Yakup Birinci hocamız akademik olarak sporla ilgili bilimsel makaleler yazmaktadır. Türkiye'de toplam 50-60 kişi de bulunan kondisyoner sertifikasına sahip ender kişilerden birisi hocamız.
Toplam A takımda ; Şahin Gökçe (Teknik Direktör), Ümit Canbaz (Yardımcı Teknik Direktör), Yakup Birinci (Kondisyoner), Emrah Altun (Kaleci Antrenörü)
Alt Yapı da ise Polat Çalışkan, Bülent Hoca Hilmi Hoca değerli hocalarımız ile birlikte gençlerimize doğru bilgiler ışığında iyi birer sporcu kimliği kazandırmak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor.
Antrenmanlarımızı yapmış olduğumuz stadyum  tapu olarak Uludağ Üniversitesi'ne ait olan bir yer. Nilüfer Belediyesi elektriğini, suyunu , malzeme yardımını, otobüs desteği veriyor ama stat bakımını yapamıyor.
Bunun dışında Bursa'da ilk olarak bayan çim hokey takımımız da var. Geçen yıl Türkiye 3. olan bir ekip Turgut hocanın ve oyuncularımız takım olma ruhunu kazanıp bize bu mutluluğu yaşattılar. Hepsine çok teşekkür ederim şahsım adına.

SONSUZ ŞÜKRANLAR
Bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen değerli sponsorlarımız Kavala Otel, Oruç inşaat, Ceylan inşaat, Özemre Çelik A.Ş. Yener Özemre, Baver Hırdavat, Öztaş, Ocak İnşaat, Millet Dış Polikliniği Serkan Kaderli, Levor İnşaat'a...  Ayrıca kurulduğumuz günden bu güne bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Nilüfer Belediyesi önceki dönem Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey'e, Başakanımız Turgay Erdem'e, bizlerin her zaman yanında olan Nilüfer Amatör Kulüpler Birliği Başkanımız Atakan Çorbacı ve Mehmet Hazır'a sonsuz şükranlarımızız sunuyorum.

YÖNETİM KADROMUZADA AYRICA TEŞEKKÜRLER
Görükle İpekspor a hayatlarını adayan dostlarım, yönetim kadromuz Mehmet Kamil Güney (2. Bşk), Hakan Çoban ( Futbol şube sorumlusu), Mehmet Ataman (üye), Semih Korkut (üye), Mehmet Ceylan (üye), Mehmet Akkuş (üye), Hasan Akıncı (üye), Hasan Tezcan (üye), Gürkan Yavuz (üye), Ali Kızılkaya (üye), Ahmet Kurt (üye)  ve son olarak takımımızın önemli bir değeri olan Koray Karabulut (Comoli Koray) hizmetlerinden dolayı sizler aracılığı ile çok teşekkür ederim.

GÖRÜKLE İPEKSPOR GECEMİZE TÜM BURSALILAR DAVETLİMİZ
Ayrıca sizler aracılığı ile Görükle İpekspor yararına 27 Kasım tarihinde Altıngala Düğün Salonu'nnda düzeleyeceğimiz geceye davet ediyor tüm esnaf dostları da bizlere desteğe çağırıyorum. Bu takım, bu gençler bizlerin geleceği dedi