Eda ÖZATA – Mine Cansu MAZI

Tecrübesiyle 36 yıldır kaliteyi güvenle inşa eden Sedaş İnşaat A.Ş, yeni projesi Balat Zümrüt ile Balat’ın çehresine farklı bir vizyon katıyor. Mimarlık sanatının en ince detayları ile hazırlanan Balat Zümrüt modern yaşamın gereksinimlerine doğru çözümler sunarak yaşamınıza ayrıcalıklı bir değer katıyor. 28 dönüm alan üzerinde 204 konut olarak inşa edilen Balat Zümrüt projesi modern mimarisi, en son teknoloji ile donatılmış alt ve üst yapısı, nitelikli konsepti ile göz dolduruyor.Balat Zümrüt Evleri’nin lansman toplantısında konuşan Sedaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, 36 yıldır Sedaş İnşaat A.Ş. olarak hizmet verdiklerini ifade ederken aslında dededen toruna geçen bir sistemle bu sektörün içinde olduklarını söyledi. Balat Zümrüt’ün Bursa’da 3. Projeleri olduğunu belirten Kerim Dayı, projenin detaylarını şu şekilde anlattı: “Bahçe katları, normal katlar ve dubleks katlardan oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam alanları sahiplerine bir zümrüt taşı gibi değerli bir yaşam vaat ediyor. Yaşam kültürünü komşuluk ilişkileriyle harmanlayıp, özlenen bir mahalle vizyonunu hedefleyen Balat Zümrüt, her yönüyle insana yeten ve özgün değerlerimizi koruyarak büyüten büyük bir yaşam alanı oluşturuyor. Sosyal yaşamı da büyük bir özenle ele aldığımız Balat Zümrüt projesinde kafeteryalar, çocuk oyun odası, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, hobi-el sanatları odası, sinema odası ve kütüphanesi ile çocuklar, gençler ve yetişkinler için en mutlu yaşam alanının inşasını hedefliyoruz.”

BU PROJEDE HUZUR VAR

Birinci sınıf malzemeler ve dünyaca ünlü markaların ürünlerin kullanıldığının altını çizen Kerim Dayı, “Modern mimarisinden geniş balkonlarına, mutfağından banyosuna, seramiklerinden mermerlerine kadar her detayı özgün tasarım anlayışıyla hayata geçirilen Balat Zümrüt kapalı otoparkı, jeneratör sistemi ve ayrıcalıklı tarzıyla Balat’a zarafet ve şıklık katmaya hazırlanıyor.Birinci sınıf malzemeler, dünyaca ünlü markalar ve en son teknoloji ürünlerinin kullanıldığı dekorasyonuyla da büyüleyen Balat Zümrüt, rüya gibi bir yaşamın kapılarını aralıyor. Konforlu anlar yaşatmayı vaat eden Sedaş İnşaat A.Ş’nin Balat Zümrüt projesi aynı zamanda akıllı ev teknolojisi konforunu ve eğlenceyi bir arada sunarak hayatı kolaylaştırıp zamanın daha etkin kullanılmasını sağlıyor. Geniş ve ferah daireleri ile sakinlerine nefes aldıran proje, çağdaş ve konforlu yaşam alanları ile de huzuru vadediyor. 36 yıllık sektörel tecrübemizin yansımalarından biri olan Balat Zümrüt projesinin kente değer katacağına olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Toplantının ardından basın mensuplarının Bursa’da inşaat sektörünün ne durumda olduğu ve kentsel dönüşümle alakalı sorularını cevaplayan Kerim Dayı, Bursa’nın inşaat sektöründe lokomotif olduğunu dile getirdi. Şu an sektörün Bursa’da gayet canlı olduğunu kaydeden Dayı,“Sektör şu an canlı ama daha da canlanacağını düşünüyorum. Kentsel dönüşüm çalışmaları ve bizim gibi inşaat firmaları da bu canlılığa can katıyor ve performanslı bir şekilde devam etmesini sağlıyor. Bunun yanında kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız da var. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Bursa artık İstanbul ile birleşmiş durumda. Önümüzdeki 10 yıllık süreçte de Bursa’da inşaat sektörü adına çok güzel gelişmeler olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

3 YILDA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Projenin teknik özelliklerine değinen Proje Müdürü Seçkin Celayir ise, “Projemiz yeni planlandı. Şu anda ruhsat aşamasında. Uygulama Eylül ayında temel atma kazıları ile başlayacak. 2,5-3 yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Satışlara henüz başlamadık. Satışları en azından temel atıldıktan sonra yapmayı uygun gördük. Dairelerimizden bahsedecek olursak, A tipi yani 3+1 dairelerimiz 9 blok 108 daire, B tipi yani 4+1 dairelerimiz 5 blok 60 daire ve C tipi yani 2+1 dairelerimiz ise 9 blok 36 daireden oluşuyor” diye konuştu.