Özkan YILDIRIM

Birçok ilke imza atarak, Bursalılara ilkleri yaşatan Özel Metro Sürücü Kursu kaliteli eğitimiyle göz dolduruyor.
• Öncelikle bizleri bu güzel kurumunuzda misafir ettiğiniz için çok teşekkür etmek isterim Suat Hocam. Suat Bey sizi tanıyarak başlayalım röportajımıza...
Estağfurullah, ben de sizlere gazetenizin müstesna sayfalarında bizler için yer ayırdığınız için teşekkür etmek isterim. 1966 yılında Batman'da doğdum. İlk ve ortaokulu Batman'da okudum. 2 erkek ve 2 kız çocuk babasıyım. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden ve yine Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Yüksek Okulu ve Et ve Et Ürünleri Teknolojileri bölümlerinden mezun oldum. Dördüncü olarak Sosyoloji 3. sınıfta eğitimime devam etmekteyim.
Uzun yıllar birçok sürücü kursu kurup, işlettikten sonra eski bütün birikim ve tecrübelerimi katarak 2014 yılında Özel Metro Sürücü Kursu'nu kurdum ve halen hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti Mutluluğun yolu Osmangazi'den geçti

1988’DEN GÜNÜMÜZE
1988'den beri kesintisiz eğitim vererek, tecrübeli eğitmenlerle siz değerli halkımıza kaliteli hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. 13. sürücü kursu açma deneyimine sahip olan yönetim kadromuz ve 32  yıllık tecrübemizle zorlaşan direksiyon sınavlarını kolaylaştırmak için tecrübelerimizi siz değerli halkımıza aktararak güvenin adresi olmaya devam ediyoruz. Bursa'da 55 binin üzerinde sürücüye, ehliyetlerini almalarında yardımcı olduk.

• Genel olarak hizmetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

A1, A2, B  (ve Otomatik Vites), D Sınıfı ehliyetlerin alımlarında kursiyerlerimize hizmet vermekteyiz.
Teori Derslerimiz (İki Hafta) sürmektedir.
Trafik, Çevre ve Adap dersleri.
İlk Yardım Dersi
Araç tekniği Dersi

HER ZAMAN EĞİTİMİN İÇİNDEYİZ
• Sürücü kursunuzun yanı sıra Bursa Özel MAT Öğretim Kursu’nuz da hizmet vermeye başladı sanırım. Bu güzel haberle de ilgili öncelikle sizi ve oğlunuz Ali İhsan Uğur’u ayrıca kutlamak isterim.

Aynen o şekilde uzun yıllardır alt yapı çalışmalarını oğlum Ali İhsan Uğur öncülüğünde yaptığımız öğretim kursumuz yılbaşı itibarı ile hizmet vermeye başladı. İstanbul Aydın Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden 2016 yılında mezun olan oğlum Ali İhsan Uğur idaresinde çalışmalarına başlamış olan kurumumuz   sadece matematik üzerine eğitim  verecektir ve  daha ilk ayında halkımızdan çok güzel bir teveccüh gördüğünü de ayrıca eklemek isterim.
Teori dersleri bittikten ve direksiyon eğitimleri başlamadan önce en az iki saat simülatör eğitimi verilmektedir. Yine iki haftalık eğitimden sonra esas sınav öncesi, kursiyerlerimizi kendimizin hazırladığı özel deneme sınavlarına tabii tutarak hem heyecanlarını azaltmaya, hem de en son durumlarını görmelerini sağlamaya çalışıyoruz.

SANAL GERÇEKLİK DİREKSİYON EĞİTİMİ
• Suat Bey, bu güzel çalışmalarınızdan sonra Türkiye'de ilk kez uyguladığınız çalışmayı biraz açar mısınız?

Türkiye'de ilk kez uygulanan "Sanal Gerçeklilik Direksiyon Eğitimi" ne başlamış bulunmaktayız. Eğitimde kolaylık sağlıyor, direksiyon stresini azaltıyor, tehlikeleri de azaltıyor, aynı zamanda sınavda neler oluyor neler yapılıyor onları da görmüş olduklarından, tecrübeleri artıyor, bu durum onların sınav başarılarını da önemli oranda arttırıyor.

• Sınavlarda başarıları önemli oranda artıyor dediniz. Peki, bu artan oranları rakamlarla ifade edebilir misiniz?
Elbette. Örneğin; son sınavlarda başarı oranımız ortalama % 85'dir. Bu oran Türkiye Genelinde % 50-55 civarı olduğunu söyleyebilirim. Türkiye ortalamalarını gördüğümüzde yapmış olduğumuz yenilikçi uygulamaların işe yaradığını kesinlikle söyleyebilirim.

BİRÇOK İLKE İMZA ATTIK
Suat Bey, Türkiye'de daha birçok ilke imza attım diyorsunuz. Biraz da onlardan bahseder misiniz?
Tabii ki; 1992 yılının sonlarında, kendi postanemizi 200 metrekarelik kapalı alanda kurduk, PTT haricinde, haberleşme sağlayarak o dönemlerde gündeme bomba gibi düşmüştük. O zamanın gazetelerinde Türkiye'de ilk kez PTT'nin "T" sini sattılar diye günlerce yayınlanmıştı.
Yine 2000'li yılların başlarında açmış olduğum sürücü kursuna 6 adet çift fren, debriyaj ve gazı olan aynı zamanda ışıklı ve sesli cihazları olan sıfır vaziyette araçlar getirdim. O kalitede ve teşekküllü araçlar Türkiye'de bir ilkti.  Türkiye'ye Bursa’ya daima ilkleri yaşatmış olan Suat Uğur'a gelecekteki yaşatacağı ilklerde de başarılar diliyoruz. Ayrıca, Sayın Ali İhsan Uğur’a  röportajımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eder Bursa Özel Mat Öğretim Kursu’nda başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.
İLETİŞİM
ADRES: ANKARA CADDESİ NO:273/A ARABA YATAĞI METRO İSTASYONU YANI YILDIRIM /BURSA 
TEL: 0224 369 1 369
GSM: 0507 168 1 678
GSM: 0532 374 6 760
WEB: bursametrosurucukursu.com
MAİL: [email protected]
GMAİL:[email protected]
FACEBOOK: Bursametro mtsk

Bursa Özel MAT Öğretim Kursu Bilgi ve İletişim Bilgilerimiz:
Telefon: 0552 639 29 28
Sabit: 0224 363 4 363
Mail: [email protected]
Mail: [email protected]
Adres: Değirmenlikızık Mah. Teyyareci Mehmet Ali Cad. No:274 Yıldırım/Bursa