Fatih AKKUŞ
Bursaspor’da sahada iyi futbol devam ediyor ancak yönetimde parasızlık can sıkmakta. Teknik direktör Samet Aybaba ile bir nebze de olsa nefes alan Timsah, geçmiş dönemden kalan alacaklar yüzünden sıkıntıya girdi. Başkan Ali Ay bir gazeteye verdiği demeçte “Deniz bitti biz hala yüzmeye çalışıyoruz” diyerek durumun vahametine dikkat çekti.

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI

Bursaspor başkanı Ali Ay’dan çarpıcı bir açıklama daha geldi. Ali Ay sıkıntılı günlerin artarak devam ettiğine işaret ederek, “Evet, bıçak kemiğe dayandı. Paul Le Guen’e ödemeyi yapamadık. Kredi borcumuzdan dolayı banka gelen tüm parayı tahsil ediyor. Günlük ihtiyaçlar da var. Daha önce bir şekilde finans sağlıyordum fakat artık ben de yapamayacağım. Bankaların kredi faizlerini görüyorsunuz. Bu şartlarda ben nasıl kredi çekip bu parayı ödeyeyim. Kulübü buraya kadar getirdik. Bundan sonra artık ne olur bilmiyorum” değerlendirmesini yaptı.

BEN KÖTÜ BAŞLADIM

Timsah’ta alt yapı çalışmaları tüm hızıyla sürerken bir yandan da forma şansı verilen ve dikkat çeken gençlerin performansları takip ediliyor. Adından sıkça söz ettiren kanat oyuncusu Burak Kapacak Trabzon deplasmanındaki performansını değerlendirdi. Kapacak, “Maça kötü başladık. Ondan sonra toparlanmasını bildik. Zor bir deplasmandı. Beraberlik de iyi diye düşünüyorum. Ben de ilk yarı kötü başladım oyuna. Kötü başladığım için de devamını getiremedim ama bundan sonra iyi bir Burak izleteceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.



ALT YAPI GELİŞİYOR

Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri'nde yıldızlar parlamaya devam ediyor. Her yaş kategorisinde hemen hemen en az 1 futbolcu milli takımlarda. U19’da gelecek vaat eden oyuncular arasında Soner Bebek gösteriliyor. Zeynullah Türkay, İsmail Çokçalış, Hasan Basri Ünal ve daha birçok isim sayabiliriz. A takıma çıkmak için gün sayan futbolcular arasında profesyonel imza atanları saymıyorum bile. Daha yazmaya devam etsek 2 sayfayı ayırmamız lazım. Nazar değmesin bu ülkenin mihenk taşı Vakıfköy olmaya devam edecek. Öncelikle Samet Aybaba, alt yapıdan sorumlu Ümit Şengül, yöneticiler Görkem Akbaş, Hayrettin Gülgüler ve bütün hocaları tebrik etmek lazım. 2. şampiyonluk Vakıfköy’den çıkacak diye boşuna demedik.

SİZLERLE BİRLİKTE 12 KİŞİYİZ

Bursaspor’un genç kaptanı Ertuğrul Ersoy Kasımpaşa maçı öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Ersoy, "Bu hafta itibariyle camiamızın hak ettiği yerlere ulaşması için kazanmaya başlama zamanı. Sadece emin olduğumuz bir şey var o da, siz tribünlerdeyken bizlerin sahada kendimizi daha güçlü hissediyor olmamız. Sizlerle birlikte 12 kişiyiz" dedi.