YouTube'da yayın yapan No 3 isimli kanalın yayınladığı dizinin konusu ise uyuşturucuyla mücadele. Projenin yardımcı yönetmeni ve 'No 3' kanalının kurucusu Burak Köylü, "Bursa bu diziye sahip çıkmalı" diyerek, şu açıklamalarda bulundu: "Işığımız yok, reflektör emanet, çek pas sopasından boom yaptık, sadece 2 kamera çalışıyoruz ancak sinema aşkıyla atan yüreklerimiz var. Toplasanız 4-5 bin TL’lik ekipmanla çıktık biz bu yola.

Sponsorumuz bulunmamakta ama manevi sponsorlarımız annelerimiz; uyuşturucudan evladını kaybetmiş olan nice anneler… Acı dolu yüreklerin bizim için edeceği tek bir dua bile inanın milyon dolarlardan daha kıymetli bizler için. Çıktığımız bu yolda yanımızda olmak isteyenler, No 3 kanalına abone olabilirler."
 

Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi Tiyatro oyunu sırasında evlilik teklifi

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ 
Köylü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her eleştiriye açığız ve kendimizi geliştirmek uğruna da uğraş vermeye devam edeceğiz. 'Uyuşturucuya Hayır' demek için yola çıkan ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar da sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirler. Uyuşturucunun zararlarını anlatan projemiz kâr amacı gütmemekte. Çekim esnasında kullanılan materyallerin ise hiçbir bağışıklık yapan madde ile alakası yok; bunun altını çizelim öncelikle… Zehirle mücadelenin yanı sıra, oyuncu performansını ön planda tutan projemiz için resmi kurumlardan da gerekli izinler alındı ve çekimler şehir sakinlerinin rahatsız olmayacağı şekilde gerçekleşmekte.”

                   

Mehmet’in 
hikâyesi
Mehmet, uyuşturucuya savaş açmış idealist bir polistir. Görevde bulunduğu süre boyunca gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için gecesini gündüzüne katan kahramanımız dönülmez bir yola girmiştir artık... Çıktığı zorlu yolda ailesini ve yakın dostlarını kaybeden Mehmet’in karşısında artık birkaç müptezel değil, acımasız bir suçlu ordusu vardır. 

 

KANALA ABONE OLMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ

https://www.youtube.com/no3film