Ahmet KUNDAKCI

Trice, Mejia, Weems, Kadji, Elegar beşiyle karşılaşmaya başlayan TOFAŞ ilk dakikalarda bir anda 0-9 geriye düştü. Maç boyunca bu git-geller defalarca yaşandı. 15-16 sayı fark kapanıyor ‘tamam’ diyoruz; ‘şimdi TOFAŞ maçı koparacak’ diyoruz ama olmadı. 21 sayı geriden gelen TOFAŞ son dakikalarda farkı 1 sayıya kadar getirip öne geçme fırsatını öyle acemice harcadı ki akıllara zarar… Bir de bu fırsatı harcayan Mejia olunca daha da bir buruk oldu TOFAŞ taraftarının içi. Maçın sonunda skorboard’da yazan sonuç 71-76 olunca play-off yarı final serisini 3-0 kaybeden TOFAŞ'a Fenerbahçe-Anadolu Efes finali izlemekten başka seçenek kalmadı. Seneye Euro Cup'ta TOFAŞ'ı bir başka havada alkışlayacağız inşallah.  

DAHA AZ HATA YAPMALIYIZ

TOFAŞ Basketbol Takımı Baş antrenörü Orhun Ene, oyuncularına her şeye rağmen teşekkür ederken, "Önümüzdeki yıl daha az hata yaparak bu başarılarımızı daha da öteye taşımalıyız. Bursa taraftarıyla ve basınıyla bizlere sahip çıktı. 2 Euroleague takımının arkasında kalabilmek bence büyük başarıdır" ifadesini kullandı.

Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı Bursaspor Kulübü, Mustafa Bozbey için tebrik mesajı yayımladı