Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi Yıldırım’da ’Kudüs Bizim Neyimiz Olur’ söyleşisi

Yıldırım Belediyesi, Bağlaraltı Mahallesi 423. Sokak’ta 800 metrekare alanda yapılacak otopark ile ara sokaklardaki yaya trafiğinin rahatlanması hedefleniyor. Otoparkın kısa sürede tamamlanarak bölge halkının hizmetine sunulacağı kaydedildi. Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizin önemli bir kısmında revizyona gittiğimiz imar planlarında insanlarımızın ortak kullanımına açık donatılara da yer veriyoruz. Bunu yaparken özellikle birden fazla kullanıma sahip tesisleri ilçemize kazandırarak farklı ihtiyaçlara cevap veriyoruz” dedi.

"ULAŞIM YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR"

Özellikle trafik sorunun çözümüne katkı sağlam adına, yeni ulaşım aksları ve otopark alanları oluşturmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Kapalı pazar yerlerini aynı zamanda otopark olarak değerlendirerek önemli bir ihtiyacı da karşılamış oluyoruz. Yine bunun yanında Bağlaraltı Mahallemize kazandırmaya hazırlandığımız otoparkımızla bölgedeki araç parkı sıkıntısına çözüm bulacağız. 36 araç kapasiteli olacak otoparkımız bölge halkımıza rahat bir nefes aldıracak” diye konuştu. (İHA)

Tamamen gerçek ve bu konuda fanteziler nedeniyle kendilerini mutlu eden erkekler için bir noktadayız, Aycan ile kesinlikle barış bulmaya başlayacaklar. Ben bir hayat başıboş göz kapaklarının yerine uzmanlık onun alanını inceleyen bir kadının bir model değil. Bana meydan okuduğunuzda gerekli olan fanteziler hem dikkate alınacaktır. Bir yatak-kahvaltı ilişkisi hayatımda bulunamadı. Bu karanlık geceler, aydınlatıcı bedenimle eskisinden daha sorunsuz bir şekilde daha üretken olacak. Ben her zaman seks hayatında geniş görüşlü bir kadınım. Bu nedenle, seviş başladığında, çok çeşitli fantezilerle bir uyarı ile karşılandı. Ben de sana arzulanan fantezileri vermek için sabırsızım. Sizinle ve onu ne düzeyde çok iyi bilen bir kadın olarak seks hayatıma davet etmekteyim. Ben doğru her yaşayan erkeklere cinsel'i sahneye çıkarmak için güçlü olmak benim dünya ile ileriye taşımak. Her insanın dünyasına girdikten sonra, tekrar uzaklaştırılmak istemem. Gerçekten sevdiğim bir iş ifadesi. Şu anda size doğru seks havasını yaşamaya çalışıyorum.Sabah erken saatlerde seks yapmak için sizinle birlikte olmak istiyorum. Canlı bir performans, seni yan yana cum yapmak ve negatif enerjiyi göndermek istiyorum. Ben takım çalışmasından ziyade bir performans çok önemli veren bir kadınım. Bayan Prenses bir kadındır. Hayatı boyunca uzmanlık alanının dışında olmamıştır. Bir erkeğin dünyasına girdiği anda birlikte olmaya başladığı ana kadar her şey daha üretken olacaktır. Adam, tadıktan sonra damak in kıracağı iz nedeniyle kendini asla bırakmaz. Eğer benimle konuşma sevisine sahip olmak istiyorsanız, artık hazırım. Seninle cinselliğin doğal halleriyle tanışmak için sabırsızım. Maceralarınıza doğru bir cevap almak için hem bana gelebilirsiniz. Ben olarak uzun yatak performansları herhangi bir sorun olmadan gitti bir kadınım. 26 yaşındayım, 1.68 boyunda, 52 kilo, esmer tenli, her zaman dünyamızda olmaya hazırım.