Abdullah ASLANTÜRK

Bursaspor Cuma günü Kayserispor’a konuk oldu. Her zaman takımının arkasında olan 12.adam 'Pastırma' deplasmanında da takımını yalnız bırakmadı. Bursaspor’un bu zaman kadar tüm deplasmanlara giden Ersin, Kayseri yolculuğumuz sırasında anılırını bizlerle paylaştı.

HER ZAMAN HER YERDE

Ersin, ”Ben ne olursa olsun her zaman Bursaspor’umun yanındayım. Kendim bildim bileli her deplasmana sağlığım izin verdiğince gittim. Bende en çok hatırası kalan Adana  deplasmanıydı. Adana deplasmanından önce şehidiniz Ömer Halisdemir’i gördük.  Bizim için can veren tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyorum. Adana deplasmanına vardığımızda taraftarlar bizi görünce otobüsleri taşlamaya başladı. Trafik polisleri eskortluğunda stada zor vardık. Otobüsümüzün camları çoğu kırılmıştı. Çevik kuvvet eşliğinde stada alındık. Coşkulu bir maçtı. Maç 2-1 bitti. Gülen taraf bizdik" dedi.

DEPLASMANLAR KAÇMIYOR...

"Her zaman takımımızın arkasında olduk. Bursaspor aşkı engel tanımaz bende tanımıyorum" diyen Ersin elinden geldiğince her maça, her deplasmana gittiğini söyledi. ersin farklıa bir anısını da bizimle paylaştı. "Bir Galatasaray maçıydı. Maç saatinden önce stadyumun önündeydik. Diğer arkadaşlar maça girdiler fakat beni içeri almadılar. Orda bulunan bir polis sayesinden yeşil beyaz formamla Galatasaraylıların arasına girdim. Hiçbir taşkınlık veya kavga olmadı. Gayette güzel karşılandım. Galatasaraylı taraftarlar beni misafir etti, ekmeğini suyunu, içeceğini paylaştı" diye konuşarak sporun .