Teknoloji hayatında 2. yaşını kutlayan  cepkolik 2 yıldır teknoloji meraklılarının ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Apple ve Samsung gibi teknolojide lider markaların canlı etkinliklerini an be an sizlere aktarıyor ve detaylı bilgiler veriyor. 2 yıldır kendini sürekli yenileyen teknoloji haberleri sitesi, bu sürede adını güncel teknoloji siteleri arasında göstermeyi başardı.

Teknoloji ile birlikte sürekli kendisini tazeleyerek yep yeni araçlar, araştırmalar, incelemeler ve telefon karşılaştırma araçları ile teknolojinin hızına yetişmeyi hedefliyor. Ayrıca akıllı saat ve tablet karşılaştırma araçları ve kamara karşılaştırmaları araçları ile de kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor.

Kullanıcıların isteklerine de karşılık veren cepkolik, sizlerden gelen ürün incelemelerini en kısa sürede hazırlayarak detayları ile birlikte sunuyor.

Kullanıcıların beğeni ve yorumları doğrultusunda yep yeni araçlar ve arayüzler geliştiren cepkolik, teknoloji alanında uzun yıllar adından söz ettirmeyi amaçlıyor. Tüm teknoloji severleri, teknolojiyi yakından takip etmek ve teknoloji gelişmelerden haberdar olmak için sayfalarına bekliyor.