Gökhan GÜNDOĞDU

Tutturduğu galibiyet serisi ve oynadığı futbolla maşallah dedirten Yeşil Beyazlı takımın nazar boncuğu olsun diyelim ve alacağımız nice 3 puanlara odaklanalım biz. 1. Lig sürpriz sonuçlarla doludur hep! Ziraat Türkiye Kupası’nda buna toplum olarak sıkça şahit olmaktayız zaten. 1. Lig’de orta sıralarda debelenen bir takımım Süper Lig takımlarına kök söktürdüğü çok müsabakaya sahiptir Türk futbolu. İnanıyoruz ki sürprizi bol olan bu ligden Bursaspor’umuz alnının akıyla çıkar ve geçmişte yapılan hataların yapılmaması adına radikal kararlar alınır.

DESTEK DEVAM ETMELİ
Seleznov Bursaspor’a çok şey katacak gibi. Oynadığı iki maçın birinde gol atan, diğerinde atan Ukraynalı yıldız isim takımdaki gençlere iyi bir rol model. Adana’da yenilen goller olsa da savaşan bir Bursaspor’un olması yüreklere az da olsa su serpti. Her şey yoluna girecek; yeter ki taraftar sahada mücadele eden takıma desteğini kesmesin. 

Timsahlar start verdi Timsahlar start verdi

HERKES BİR ŞEYLER SÖYLÜYOR
Daha maçın başlarında 2-0 geriye düşmelerinin kendilerini oldukça olumsuz yönde etkilediklerini kaydeden Bursaspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak,konsantre olmakta zorlandıklarının altını çizdi ve ekledi:“Demorolize olduk. Oyunun yabancısı olduk. İkinci yarı oyuna ortak olabilir miyiz diye düşündük ama kaybettik maalesef. Türk futbolunda değişmesi gereken bazı şeyler varsa, kariyeri bitmiş arkadaşlara maç verirken dikkatli olmak lazım. Herkes bir şeyler söylüyor ama değişen bir şey yok.”