Fatih AKKUŞ

Özellikle hiç beklenmedik bir anda alınan mağlubiyetle şok olduklarını dile getiren Samet Aybaba “Futbol böyle bir oyun. Bireysel hatalar oluyor, takım halinde hatalar oluyor. 2 maçımız var. Bunun ilk ayağı Göztepe. Hocaları yeni değişti. Bizim düşünce olarak yapmak istediklerimiz var. Arkadaşlarla onu konuştuk. Bireysel olarak da bazı şeyleri konuşuyoruz. İyi çalışıp bu maçı alıp Antalya maçında kaybedilen 3 puanı telafi etmek istiyoruz. Oyuncularımız bundan önce oynadıkları iyi maçları tekrarlarsa coşkulu ve istekli oyunu neden olmasın diye düşünüyoruz” dedi.

SAKAT DA VAR YERİNE OYUNCU DA

Eksik veya sakatlıkları olan oyuncuların boşluğu ile alakalı gelen soruya tecrübeli teknik adam “Sakatlarımız var ancak biz hiç bahsetmiyoruz. Mevcut kadromuzda başka arkadaşlarımız var ve hiç biri diğerini aratmayacak. Aytaç tabi ki bizim oyuncumuz. Daha önceki haftalara dönersek iyi bir sonuç alırız” diyerek cevap verdi.

Önce mevcut kadro sonra transfer

Özellikle transfer çalışmaları ve kadro dışı oyuncuların durumlarıyla alakalı da konuşan Aybaba “Sezon başından beri kararımız net arkadaşlar. Yeni vermiş olduğumuz bir karar değil. Mevcut oyuncu transferiyle alakalı bir çalışma yaptık. Listemiz hazır. Mevcut oyuncularımızın durumu çok önemli. Oyuncularımızda düşüş olduğunda yaptırım, diğerlerine şans vermek bizim işimiz” dedi.

YOLCULUK BUGÜN

Öte yandan Yeşil Beyazlılar İzmir’e aynı Akhisar deplasmanına olduğu gibi 2 gün önceden gitme kararı aldı. Bursaspor’da hedef galibiyet. Bunun için yola bugün akşam üzeri yapılacak antrenmandan sonra çıkılıyor. İzmir’de kampa girecek olan takım burada iki idman daha gerçekleştirecek.