Börekçi Hasan Acar, 110 ihbar hattını arayarak, Yunuseli'nde bulunan dükkanının yandığını bildirdi. 5 dakika içinde itfaiye ekipleri bölgeye geldi. İtfaiyeciler hemen hortumları açıp, koşarak dükkana girdi. İçeride yangınla karşılaşacağını bekleyen itfaiye erleri, dükkana girince börek ve alkışlarla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşırdı. Bu duruma ilk başta sinirlenen itfaiyeciler, itfaiye haftalarının kutlanmak için böyle bir organizasyon yapıldığını öğrenince durumu gülümseyerek karşıladı. 

Börekçi Hasan Acar ve çalışanları, itfaiyecilere börek ikram edip, pasta kesti. Acar, vazife başındaki diğer itfaiyecilere de börek gönderdi. 
Böyle bir kutlama ile karşılaştıkları için şaşkın olduklarını ifade eden itfaiyeciler, "Yangın var diye geldiğimiz dükkanda alkışlarla ve böreklerle karşılandık. Bu durum bizi çok mutlu etti" dedi.

İtfaiyeciler haftasını kutlamak için böyle bir organizasyon yapmanın akıllarına geldiğini söyleyen Hasan Acar, "İtfaiyecilerimizin haftasını kutlamak için böyle bir organizasyon yaptık. Dükkanımızda yangın olduğu ihbarını verdik. Yangın için dükkana giren itfaiye erlerini alkışlarla karşıladık. İtfaiyeciler ilk başta şaşırdı ve biraz sitem etti, ama biz durumu anlatınca olumlu karşıladılar. Onlar bizim zor zamanlarımızda yanımızda oluyor. Biz de onların haftasını kutlamak istedik" şeklinde konuştu.