Erkan ŞEN

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Bursaspor idmanlarına hız kesmeden devam ediyor. Dünkü gündüz antrenmanının son bölümlerinde çift kale maç yapan takımda genç futbolcular sergiledikleri performansla idealist çalıştırıcı Yalçın Koşukavak’ın takdirini kazandı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam idmanında ter atan Yeşil Beyazlılar, bugün 18.30’da Özlüce’de İran temsilcisi Sepahan ile karşılaşacak. 


FUTBOL ŞEHRİ BURSA
Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla gündeme dair merak edilenlere de parantez açmış oldu. Kulübün altyapısına güvendiklerini kaydeden Erdoğan, “Bizim can damarımız Vakıfköy” diyerek gençlere önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Altyapıdan yararlanmak istediklerini kaydeden Erdoğan, Bursaspor altyapısının biyolojik derinliğinin oldukça üst derecede olduğunu belirtti. Kulübün forveti de, stoperi de kendi yetiştirdiği futbolculardan temin edebileceğini kaydeden Erdoğan, Bursa’nın futbol kültürü olan bir şehir olduğunun da vurgusunu yapmıştı. 


DESTEKSİZ BAŞARI OLMAZ
Genç teknik adam Yalçın Koşukavak da yaptığı açıklamalarda ekibiyle birlikte altyapıya büyük önem verdiğini söyledi. Gecenin geç saatlerine kadar futbolcuları takip etmek zorunda olduklarını ifade eden Koşukavak, “Genç oyuncuyu ölçmeden bir takım şeyleri geliştirmeniz zor. Bu durum da vakit alıyor” diyerek özenle çalıştıklarının bilgisini paylaşmıştı. Şartlara ayak uydurmak zorunda olduklarını söyleyen Koşukavak, arma sevdalısı insanların kulüp için muazzam derecede mücadele ettiklerini açıklamalarına ekledi ve taraftara mesajı gönderdi: “Başarıya giden yol desteksiz olmaz.”

Mustafa Genç’e 6 maç ceza Mustafa Genç’e 6 maç ceza