Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi'nde bulunan Bursa Jandarma Astsubay Okulu'nda meydana geldi. Okulda görevli Jandarma Uzman Çavuş A.K. ‘nın sevgilisi olduğu öne sürülen Sosin Küçükgüven, ziyarete geldi. Nizamiyeden giriş yapan Sosin Küçükgüven ile A.K., okulun bahçesinde buluştu. Bir süre sonra Küçükgüven ile K., arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından A.K., belindeki tabancasını çıkararak Sosin Küçükgüven'e ateş etti. Sosin Küçükgüven, vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti, A.K., okulda bulunan meslektaşlarına teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri A.K. ‘yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 10 adet boş kovan bulundu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.K., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da devrilen dorse alevlere teslim oldu, o anlar havadan görüntülendi Bursa’da devrilen dorse alevlere teslim oldu, o anlar havadan görüntülendi

ALDATMA ŞÜPHESİ
A.K. ‘nin ifadesinde, bir süredir aralarında gönül ilişkisi olan Sosin Küçükgüven'in kendisini aldattığından şüphelendiğini, bu sebeple aralarında çıkan tartışmanın büyümesiyle sinir krizi geçirdiğini söylediği öğrenildi. Bir süre önce eşinden boşanan Sosin Küçükgüven'in cenazesi, yakınları tarafından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak Yalova'ya götürüldü. (DHA)