Fatih AKKUŞ

 

Sahaya yansıyan futbol ve Samet Aybaba faktörü iyiden, iyiye kendisini gösterirken Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde de artık hava normale döndü.

Kombine satışlarını Başakşehir maçına kadar uzatan Bursaspor’da hedef 25.000kombine ancak ilk günde taraftarlar toplam 156 adet kombine aldı. Store ürünlerine de rağbet olmazken taraftar bu konuda sınıfta kaldı.

Badji ve Shehu dönüyor

Bursaspor’un sakatlıklarla boğuşan iki futbolcusu Shehu ve Badji takıma dönüyor. Konyaspor maçı öncesi adelesinde sakatlık oluşan Badji uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdi ve takımla çalışmalara başlayacak. Shehu ise iyileşmesine rağmen tekrardan takımla çalışmalarına başlaması için son bir muayeneden daha geçecek.

Sadece 
futbolcular 
milli değil

Bursaspor’un Vakıfköy’den çıkardığı tek milli sporcular değil.  Onları yetiştirenlerde bir o kadar başarılı. Koray Tanrıverdi hayatta gördüğüm en mütevazi hocalardan bir tanesi. Kaleci antrenörü olan Koray Tanrıverdi U15 Milli takımına davet edildi. Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde “U15 Genç Milli Takımımızın 10-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştireceği hazırlık kampında, antrenörümüz Koray Tanrıverdi, kaleci antrenörü olarak görev yapacak. Koray Hocamıza U15 Genç Milli Takımındaki görevinde başarılar diliyoruz”
 

ELEKTİRİKLER KESİLİYOR

Bursaspor kulübünden yapılan bir başka açıklama ise Kombine alacakları ve Bursastore’dan alışveriş yapacakları yakından ilgilendiriyor. Elektrik tesisatında yapılacak çalışmadan dolayı tam gün elektirikler olmayacağıiçin yapılan açıklamada buna dikkat çekildi “Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki elektrik sistemlerinin bakımı nedeniyle, bugün elektrik kesintisi uygulanacağından, Kombine Satış Merkezi ile birlikte Bursastore Mağazası’ndan bir gün süresince hizmet verilemeyecektir” denildi.