2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde I grubunda yer alan A Milli Takımımız 6 Ekim'de İzlanda ile Eskişehir Yeni Stadyum'unda karşılaşacak. Peki, Türkiye-İzlanda maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Maç Şifresiz mi yayınlanacak? İşte detaylar...

Gruplarda oynadığı 8 maçın ardından 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle; 14 puanla 3. sırada bulunan Türkiye, 16 puanla 2. sırada yer alan İzlanda'yı konuk edecek. 6 Ekim Cuma günü 21.45’te başlayacak Türkiye – İzlanda mücadelesi TV 8’den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak

 

 

Karşılaşma Öncesi İki Takım Bilgileri

I GRUBU PUAN DURUMU

1- Hırvatistan: 16
2- İzlanda: 16
3- TÜRKİYE: 14
4- Ukrayna: 14
5- Finlandiya: 7
6- Kosova: 1

A Milli Takımın İzlanda ve Finlandiya maçları aday kadrosu açıklandı

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile mücadele edecek A Milli Futbol Takımı’nda aday kadro belli oldu. Teknik Direktör Mircea Lucescu, uzun bir aradan sonra Sabri Sarıoğlu ile Volkan Şen’i de kadroya çağırdı.

A Milli Futbol Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim'de Eskişehir'de İzlanda ve 9 Ekim'de deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Mircea Lucescu’nun belirlediği kadroda uzun bir adan sonra Göztepe’den Sabri Sarıoğlu ile Trabzonspor’dan Volkan Şen de yer aldı. Milliler, 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.00'den itibaren Antalya'nın Belek bölgesinde yer alan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta toplanacak. A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci:

"Harun Tekin (Bursaspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir FK)."

Defans:

"Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Sabri Sarıoğlu (Göztepe), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Çağlar Söyüncü (SC Freiburg), Serdar Aziz (Galatasaray), Caner Erkin (Beşiktaş), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)."

Orta saha:

"Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir FK), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (AS Roma), Emre Mor (RC Celta de Vigo), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (AC Milan), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Tolga Ciğerci (Galatasaray), Yunus Mallı (VfL Wolfsburg), Arda Turan (FC Barcelona), Volkan Şen (Trabzonspor)." 

A Milli Takım'ın Antalya kampı başladı

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki son iki maçında 6 Ekim'de İzlanda ve 9 Ekim'de Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Takım, bugün Antalya'da toplandı.

Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde yapılan antrenmana, kulübü Fortuna Düsseldorf'un bu akşamki maçının kadrosunda yer alan Kaan Ayhan ile uçakları daha sonraki saatlerde Antalya'ya inecek Hakan Çalhanoğlu ve Enes Ünal katılmadı. Dün müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması ile idmanı tamamlarken, diğer futbolcular 1 saat 20 dakika süren bir antrenman yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst de çalışmayı takip etti.

A Milli Takım, yarın saat 18.30'da Sentido Zeynep Resort'un sahasında yapacağı idman ile İzlanda ve Finlandiya maçlarının hazırlıklarını sürdürecek. 

A Milli Takım, İzlanda hazırlığını sürdürdü

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda cuma günü İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, akşam antrenmanı ile hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda Kaan Ayhan ve Mevlüt Erdinç fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya kampındaki ikinci antrenmanını gerçekleştirdi. Belek Turizm Merkezi’ndeki Sentido Zeynep Resort sahasındaki antrenmanda Teknik Direktör Mircea Lucescu futbolcularla kısa süre görüştü. Antrenmanı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti. Koşu ve ısınmayla başlayan antrenmanda milli takım 3 grup halinde pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti. Antrenmanda dün Fortuna Düsseldorf'un sahasında Duisburg'u 3-1 yendiği maçta oynayan Kaan Ayhan ile sağ arka adalesinde çekme olan Mevlüt Erdinç fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. A Milli Futbol Takımı'nda ismi yer alan Galatasaraylı Tolga Ciğerci, antrenmanda yer almadı. 

Lucescu'ya 1 maç ceza

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya 1 maç ceza verildi. 

Ukrayna maçında hakemlere yönelik yaptığı hareketler ve sözleri nedeniyle Mircea Lucescu'ya 1 maç ceza verildi. Lucescu, 6 Ekim'de oynanacak İzlanda maçında kulübede olamayacak.
 

Türkiye-İzlanda maçını Marciniak yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim Cuma günü Eskişehir'de oynayacağı İzlanda maçını Polonya Futbol Federasyonu'ndan Szymon Marciniak yönetecek. 

Türkiye'nin, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ile karşılaşacağı maçın hakemi belli oldu. 6 Ekim Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakada Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.