Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Van'da meydana gelen çığ felaketinde veya eden 41 kardeşimize Allah'tan rahmet yaralı 84 kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Şu ana kadar kampanya hesabında 1 milyon lira toplanmış bulunuyor. İl, ilçe ve belde teşkilatlarımız belediye başkanlarımız, belediye ve il genel meclis üyelerimizi kapsayacak şekilde genişletiyoruz.

İki lider Filistin'i konuştu İki lider Filistin'i konuştu

İdlib'de Türk askerine alçak saldırı
Önceki gün rejim güçlerinin ateşi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza şifa diliyorum.

Rejim güçlerinin ateşi sonucu İdlib’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rejim saldırıları nedeniyle İdlib’de şehit sayısı 14’ü yaralı sayısı 45’i buldu.

Herkes gözünü kapatsa sırtını dönse vicdanını dondursa da Türkiye bu duruma seyirci kalmayacaktır.

Mehmetçiklerin kanının döküldüğü bir yerde, kendini ne kadar büyük görürse görsün, hiç kimsenin güvende olamayacağını da açıkça söylüyorum.
Bu süreçte gözlem noktalarındaki veya diğer yerlerdeki askerlerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde, bugünden itibaren, İdlib’le ve Soçi Muhtırası sınırlarıyla bağlı kalmadan, rejim güçlerini her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum.

Geldiğimiz noktada artık kimsenin taşkınlığına, bağnazlığına, satılmışlığına, provakasyonlarına göz yumacak değiliz.
İdlib'de sivil yerleşim yerlerini vuran hava araçları, artık eskisi gibi rahat hareket edemeyeceklerdir.

FETÖ'nün siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir
Madem bu kadar istiyor öyle ise FETÖ'nün siyasi siyasi ayağını açıklıyorum. Tolstoy'un dediği gibi, birine çamur atmadan önce iyi düşün. Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. FETÖ'nün siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir. Suç örgütü ilan eden ve MGK kararına imza atan benim.


Kılıçdaroğlu, kendisini genel başkanlığa taşıyan kaset kumpasının sorumluluğunu üzerimize yıkmaya çalışarak, FETÖ’nün istediği yolda yürümeye başlamıştır.

Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasıyla CHP bu işin tam göbeğine yerleşmiştir. Kaset kumpasının dahi sorumluluğunu dahi bizim üzerimize yıkmaya çalışmıştır. Seni oraya getiren FETÖ, ne konuşuyorsun?

Kılıçdaroğlu, FETÖ ağzı ile kamuoyu oluşturma peşindeydi. Kılıçdaroğlu ve ekibi FETÖ'ye diyet borçludur.

Kılıçdaroğlu'nun tavrı da farklı değildi. O da MİT Müsteşarı konusunda kişiye özel düzenleme yapılamaz diye FETÖ ağzıyla kamuoyu oluşturmanın peşindeydi. Bu zat ve ekibi omurgasızdır. FETÖ’ye diyet borçludur. Tek dertleri şahsıma ve AK Parti’ye zarar vermektir. Bunun için yapmayacakları iş, atmayacakları iftira yoktur.

CHP milletvekilleri dershaneler kapatılırsa eğitimde sıkıntılar büyür diyecek kadar zıvanadan çıkmıştır. Biz FETÖ'nün üzerine gittikçe Kılıçdaroğlu bu grupların özgürlük alanını genişletmek istiyoruz diyerek siyaseten nerede durduğunu gösteriyordu. Gezi olayları FETÖ ile CHP'nin birlikteliğini ortaya koyuyor. Bu işin asıl dönüm noktası 17-25 Aralık emniyet yargı darbe girişimi sürecidir. Bölücü, mezhepçi terör örgütleriyle ve uzantılarıyla kol kola yürüyen CHP, 17-25 Aralık'tan sonra bu kadroya FETÖ'yü de dahil etmiştir.
Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz'dan sonra 'askerler her koşulda emre itaat eder' diyerek darbecileri savunmaktan da geri kalmamıştır. FETÖ ne demişse, Kılıçdaroğlu aynısını tekrar etmiştir. Bundan ala siyasi ayak olur mu?


Devleti FETÖ mensuplarından temizleme çalışmalarımızın hepsinde, karşımızda CHP’yi ve başındaki zatı, Kılıçdaroğlu'nu bulduk. Allah aşkına soruyorum; Bundan ala siyasi ayak olur mu?

Şehit Savcı Selim Kiraz’dan, Karlov suikastine kadar ülkemizin karşı karşıya kaldığı her krizde CHP ile FETÖ ortak söylem geliştirmiştir.

15 Temmuz'u 'kontrollü darbe' olarak niteleyen Kılıçdaroğlu'na, bu aklı ve tabiri veren kim? O da FETÖ.

FETÖ'nün siyasi ayağı, FETÖ'cülerin devirmeye çalıştığı siyasetçi midir yoksa yükseltmeye çalıştığı siyasetçi midir?


FETÖ'nün darbe gecesi öldürmeye çalıştığı siyasetçi midir, yol verdiği siyasetçi midir?

FETÖ'nün siyasi ayağı kavgada saldırıya uğrayan parti midir, FETÖ adına yumruk sallayan parti midir?

Kılıçdaroğlu sürekli yalan söyleyerek, kamuoyunu meşgul edip suçunu bastırmaya çalışıyor.

Niye ihraç etmediniz?
Kılıçdaroğlu sürekli yalan söyleyerek, sürekli altı boş ithamlarla kamuoyunu meşgul ederek suçunu bastırmaya çalışıyor. (İlker Başbuğ'un sözleri üzerine) Tüm milletvekillerimizin derhal dava açması önemlidir. Buradan soruyorum. Eski Genelkurmay Başkanı, bir diğer genel başkanı ile bildiri hazırladılar. Bu bildiri yetmez. Her ikisinin de Genelkurmay Başkanlığı döneminde söylesinler. Biz şu kadar FETÖ'cü subayı ordudan ihraç ettik çıkıp bunu söylesinler. Bu görev benim değil sizin görevinizdi. Niye ihraç etmediniz? (yenisafak.com)