Mehmet ÇETİNKAYA
Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İş Adamları DerneğiBursa Şubesi'nin geleneksel iftar yemeği buluşması çok sayıda üye ve konuğun katılımıyla Çırağan Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Siyaset, iş dünyası ve yerel yöneticilerin yanı sıra çeşitli STK başkanlarının da katılım gösterdiği yemekte açılış konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız yaptı. Yıldız, “Böylesine manevi bir atmosferde bizleri misafir eden TÜMSİAD üyelerine teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, bozdurmasın” temennisinde bulundu.

SEKTÖREL ÇEŞİTLİLİK
Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle başkanlığa seçilen Mustafa Kemal Şerbetçioğluda, 'rahmet, bereket, birlik beraberlik, yardımlaşma ve kaynaşma ayıdır ramazan' hatırlatması yaptıktan sonra TÜMSİAD ailesi olarak sık sık dostlarımızla iftar sofralarımızda buluşuyoruz. Geçen hafta yetim evlatlarımızı misafir ettik. Bugün geleneksel iftar programımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta da şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ağırlayacağız. Ayrıca Ramazan ayı münasebetiyle sosyal sorumluluk anlayışımızın gereği olarak erzak, giysi ve sair yardımlarımızı da artırarak devam ettiriyoruz. TÜMSİAD ailesi, üretim gücü ve sektörel çeşitliliğiyle Bursa’da ve ülke genelinde önemli bir gücü temsil etmektedir. Bu doğrultuda ekonomimize değer katmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya üretmeye devam ediyoruz.”

DOĞAN DA KATILDI

Bursa Şube üyelerini yalnız bırakmayan Genel Başkanı Yaşar Doğan da: “Aynı sofrayı paylaştığımız bu iftarları her şehirde düzenliyoruz. işdünyasını aktif bir parçası olarak Türk ekonomisine katkılarımız sunmaya çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tüm sektörler bileşenleri, yerel yöneticiler devlet ve vakıf üniversiteyöneticileriyle hep bir aradayız.e-ticaret platformunu çalışma hayatımıza kattık. KOBİ’lerimizin yurt dışına daha rahat mal satabilmesi için e-ihracatı anlattığımız eğitim programları yaptık. Tarım bizim olmazsa olmazımız. Bu konuda da ciddi projeler üretiyoruz ve de üretmeyi sürdüreceğiz. Geride bıraktığımız seçim süreciyle birlikte2024'e kadar seçimsiz bir 4,5 yıl geçireceğiz. Bu dönemi çok çalışıp üreterek 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız" dedi.