(Özel) “Hazır giyim ve tekstilde Türkiye’nin rakibi Avrupa ülkeleridir” (Özel) “Hazır giyim ve tekstilde Türkiye’nin rakibi Avrupa ülkeleridir”

BUİKAD’ın misyonuyla ve yaptıklarıyla Bursa iş dünyasına ve kadınların iş hayatındaki rolüne olumlu katkılar sunduğunun altını çizen TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ersoy Tabaklar, 7. Olağan Genel Kurul sonrası seçilen yeni yönetimin başarılı işlere imza atacağına inandığını ifade etti. Başkan Tabaklar, “BUİKAD, kendimizi yakın hissettiğimiz derneklerden birisi. Birçok üyemiz aynı zamanda sizlerin de üyesi. Bu yakınlık bizlere güçlü iş birlikleri olarak dönecektir. Yeni dönemde de birbirimize destek vereceğimiz projelerde birlikte olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

İŞ DÜNYASINDAKİ İSTİHDAM

Ziyaret için TÜGİAD Bursa Şubesi temsilcilerine teşekkür eden BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu da, “Bursa’da bulunan SİAD’lar içerisinde Yönetim Kurulunda en çok kadın üye sayısına sahip olmanız ile göstermiş olduğunuz farkındalık, BUİKAD tarafından fazlası ile takdir görmektedir. Sizlerin de bildiği gibi kadının iş dünyasındaki istihdamını arttırmak, önündeki engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Böyle önemli bir konuda sorumluluk sahibi olan TÜGİAD’ın her daim yanımızda olacağını biliyoruz” ifadelerini kullandı.